Популярни снимки за

Всички снимки

Продавайте творенията си!

Ето един итересен сайт, на който попаднах докато купувах снимки из нета:

http://www.dreamstime.com/

Сайтът предлага Royalty-Free снимки на много изгодни цени - 1$ снимката!!

Можете да се регистрирате безплатно и да публикувате снимките си. Ако някой ги купи - получавате 0.5$ до 7.5$ :)
А може и някой да ви възложи допълнителна работа :))

Така и така в момента нищо не правите с голяма част от снимките си (Джъмбо ти не чети тук) - можете да ги пуснете и някой да си купи нещо ;)

Пък ще се радвам един ден като си карам кадилака по прашните пътища на Америка да ви видя снимката на някой билборд :))
хахахаха я покажи снимките които купи днес де.да пе питал мен щях да ти подаря няколко
svetal, аз приемам подаръци. Прати ми твоята "Война на световете", вадил ли си я на хартия, как стои ?
svetal, аз на този сайт само се регистрирах и си купих 20 кредита за $20 (20 снимки демек) - нищо не съм купувал, но не се знае дали няма да ми потрябва нещо оттам и затова е хубаво да имам минимален акаунт :))

Принципно предпочитам да пазарувам от Corbis или има едни корейци с много готини неща.

Ето тук можеш да видиш снимките, които сме харесали и очакваме цена за тях от продавача (Corbis):
http://www.ivu.cc/ff/phstock/len/

Но това са "Rights Managed" снимки и нямат твърда цена. Най-много ме интересува първата снимка с жената.

Преди да ми калкулират цена трябва да уточня за какво ми трябват снимките - например: реклама, брошура, книга, телевизионен спот, уеб сайт и пр.

На мен ми трябват за уеб сайт.

След това избирам типа на сайта: издание, корпоративен, рекламен, вътрешно-фирмен и т.н.

Трябват ми за корпоративен.

Избирам дали ми трябва с ексклузивни права или нямам претенции къде още ще се ползва. Аз нямам претенции, но не избрах нито едно от двете защото иначе трябва много да чакам за цена. (въпреки това пак няма да мога он-лайн да получа цена :)

След това избирам географското положение където ще се показват - избирам Worldwide.
След това избирам размера: дали е просто малка снимка, половин екран, цял екран и т.н.
На мен ми трябва като обикновена снимка.
След това избирам сферата на дейност на фирмата, на чиито уеб сайт ще се ползва.
Избрал съм: Консултации (то е консултации е енергийния сектор)

След това избирам езиците на които е изграден уеб сайта. (Английски. БГ няма)
След това избирам дали ще е на главната страница, вътрешна страница, в PDF файл и т.н. - Избрал съм главната страница.

След това избирам периода за който ще ползвам снимката - от 1 месец до 3 години.
Избрал съм 1 година.
След това избирам датата от която стартира ползването на снимката.
Примерно 10 Ноември 2005.

След като направих всичките тези тъпи галимации трябва да чакам ония гейове недъгави в щатите да решат да ми пратят цена :)))

Пълни галфони :)) Тази цялата процедура я повторих за 5 от снимките в оня лист :)) Да не говорим, че и друг път съм купувал оттях (и то бая) и съм регнат и снимките ми ги показват без watermark и в тази си резолюция са ми напълно достатъчни да ги гепя за някой сайт ;) Ама айде! От мен да мине

Само където не ме питат дали снимката ще се гледа от бели хора или негри :D

Сега помислете дали е лесно да купиш хубава снимка пък ако ще да е за $10
ivu
Интересно
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола