Популярни снимки за

Всички снимки

Турбосапунерка 18хоптичен100хкомбиниран зум

...Божее колко мъка има по тоя свят Боже....,"ревльовците" в тоя форум и децата ги знаят вече....

Ако искаш нов апарат за детето след 2 месеца мога да докарам "нещо ново и по-евтино" от Немско но не е тук мястото за обсъждане....
да ме виждаш да рева?

не се вкарвай във филми човече.. няма такава вафла.. :)

както казах, не виждам за какво се дуеш при положение че си го продал.. спокойно човече, ти печелиш...

айде пийни една студена вода и успокой жарта на страстите в душата ти

от нерви полза няма... само ще остарееш по-бързо :)
Знам, знам nsirakov – “Оти да се косим, като че ми мине”, ама базара нали уж е за продажби а не за бълбукане... та каквото повикало такова се обадило ...
ми аз да си ме видял да бълбукам... просто поздравих бал...купувача дето е купил сапунерата....

дето се вика на печелившите честито :)

бълбукам?? аз да не съм шаран..
Хахах гузен негонен бяга – имах предвид съвсем друго с термина”бълбукане” пък и така или иначе...няма риба която се самоосъзнава като такава, защото критерият за класифициране дали тя е цаца, каракуда, шаран или акула е създаден от много по-висш от нея интелект...
Уф айде стига толкова с локумите защото и без туй ТЕМАТА ОТДАВНА Е ИЗЧЕРПАНА....Купувача също е от Филибето майна и може лично да го поздравиш - вместо да бълбукаш тук...ПРИМЕР ”ако искаш да те оттърва от сапуна, давам 40 лева” – и това ако не е бълбукане здраве му кажи...
грешиш момче.. ако темата беше изчерпана нямаше да си чешем езиците...

офертата ми е все още валидна нали :)

Що не се разберете на лични?
DareDevil не виждаш ли че хората искат трибуна да си бълбукат... на лични пишат само сериозните - тях изобщо не ги интересуват проблемите на бълбукащите Апарата се продаде веднага, нещо напълно нормално за нов апарат с 60% по-евтин от бг магазините ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ ...УВИ следва продължение от бълбукащите

Редактирано от автора , 08.04.2009 07:35:50

Ти си роден търговец. Защо не минеш на нещо по-едро? Купуваш го за 100%, продаваш го за 60%... Знаеш ли колко фенове ще имаш!
ама ти и проблеми ли си имал?

затова ли така упорито спамиш по темата?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола