Популярни снимки за

Всички снимки

Хроника на едно предизвестено падане...

Предговор
firefighter: 30.03.2009 11:29
горкия човечец бех на около 30-на метра от падането, така се изтърси за да не сгази Галя и Цвети,че после го зърнах на чайната захвърлил ски на една страна, на друга щечи на две строшени ... да лекува уплахата с чай и ром и да тихо да шепне "мамма мия ,мамма мия" и "грация падре е тути санкти!"!

........................
В началото бе меракът на група фото - пленеруващи кулпиксове да снимат, вместо като всеки разумен човек да се пързалят, на ски пистата.
С почивки, лазене, кръстат бод и други стъпки, те се добраха до средата писта Юлен и първата им работа бе да разхвърлят раниците с техниката по средата на трасето.(на някого бе хрумнало да провери уменията на скиорите в комбинацията и гигантския слалом и останалите бяха приели идеята като разумна)Разположени на възлови места, групата фотографи извади "тежката артилерия" и зае позиция за стрелба. Тези, с по-добра математическа подготовка, запремятаха наум бленди, фокусни разстояния и скорости, но накрая решиха "Квото стане!". Brumbo, младата издънка на семейство algajvel i BigAl Велеви се опита с жестове и реплики "Махайте се от там бе!" да вразуми народа, но фотографията била диагноза и никой не й обърна внимание.

Снимка: Заемане на позиции...
Източник: 4coolpics.com

Редактирано от администратор , 03.04.2009 19:24:36

В началото бе меракът на група фото - пленеруващи кулпиксове да снимат, вместо като всеки разумен човек да се пързалят, на ски пистата.
С почивки, лазене, кръстат бод и други стъпки, те се добраха до средата на писта Юлен и първата им работа бе да разхвърлят раниците с техниката по средата на трасето.(на някого бе хрумнало да провери уменията на скиорите в комбинацията и гигантския слалом и останалите бяха приели идеята като разумна)
Разположени на възлови места, групата фотографи извади "тежката артилерия" и зае позиция за стрелба. Тези, с по-добра математическа подготовка, запремятаха наум бленди, фокусни разстояния и скорости, но накрая отсякоха "Квото стане!".
Brumbo, младата издънка на семейство algajvel i BigAl Велеви се опита с жестове и реплики "Махайте се от там бе!" да вразуми народа, но фотографията била диагноза и никой не й обърна внимание.

Снимка: Заемане на позиции...

Първите неразумни скиори се зададоха от върха. Групата, в стремежа си да направи "панорамиране" натръшка няколко от тях.

Снимка: Позиции...

"Сори!", махна с ръка algaivel, след което обсъди с mano и firefighter ракурса на заснетото падане.

Снимка: Сори!...

Снимка: Я вижте как го хванах...

Снимка: Деца, не правете това в къ...

В този момент, тройка скиори (на левия фланг V_Power в син екип) реши да пробие блокадата на пистата.
Снимка: ***...

Но тя бе двойна. За случай, че основната група бъде преодоляна, в готовност за отстрел чакаха трима снажни, смели мускетари и Д'Артанян(който се разпознае на снимките, надявам се да не знае къде живея).

Снимка: Отстрелване на скиорите...

Снимка: Четвъртият...

Скиорите напредваха, но след като и виковете "Варда-а-а-а!" не помогнаха, се отказаха и обърнаха в бяг.
Снимка: Отстъплението...

Но сърце V_Power-ово трае ли? Не!
Строи той фотографите.
Снимка: Дайте да се разберем!...

Но като видя, че с лошо не става, се опита да ги подкупи със салта, финтове и други атракции, а на края пусна "скритото оръжие" - уъркшоп на Borovinkata с моделки от балет Дива на тема Студийна фотография.
Снимка: V-Pomosht ;)автор kamenf ...

Групата отговори с мощен вик "Ура!" и отиде да събира тен в чайната в подножието на пистата.(очаквам тези които прекалиха с печенето да си признят)

Накрая, на връщане някои спасяваха джипа на едни скиори от триметрови преспи, но ... това е друга история ...

И така, всички те снимали, снимали и пак снимали.
И аз бях там, и аз снимах,и на скиорите пречих и за джипа помагах.

Редактирано от автора , 02.04.2009 14:59:39

И за хрониката, и за снимките!
Хе,хееее браво Цвети, съвсем точно си описала всичко!!!!
И от мен
хахаха браво Цвети, наистина готино
и аз бях там и аз снимах и ски карах, ооо и моделки снимах...ама тоя фон ццц все ми влизаше в кадъра бе начии
изпуснала съм купона, следващия път гледам весело е било
Ходихме на екскурзия и беше много хубаво . . .
borovinka, иконката накрая показва, че някои си отспаха ли ?

Редактирано от автора , 31.03.2009 11:38:12

Благодаря Радвам се че ме оценявате като майстор на късия фото-разказ.
Супер. Качете още снимки и разни пейзажи от района.

Абе какво е това аматьорско пребиване? Трябва да се пада на глава!
vladimir666, на чужд гръб...
"Re: Re: Хроника на едно предизвестено падане...
От: vladimir666
Абе какво е това аматьорско пребиване? Трябва да се пада на глава! "

Владо , всъщност липсват някои кадри ,щот авторката трябваше да се избяга от траекториата на падане - рагацо италиано се метна току пред нея

ей го на - личи си че човека има заучени от ранна детска възраст умения и навици как се пада в краката на дама
даже после се усмихна виновно :

.. а ето и серията от кадри препредаваща дивната жертва на този снежен Гарибалди подложил снагата си на нечовешка болка се за да спаси нашите coolежки ;-)

Редактирано от автора , 31.03.2009 16:49:40

пей зажчета от района :

Стражите

поглед от Тодорка към Стражите

Вихрен

Кутело

Банцко , от Тодорка - извинявам се за облачетата ,ако не беха те щех да ви кропна как банцкалии ручат жежки дробки с цръвено вино на теферидж

пак Вихрен

под Кутело

пак там
tzvety, истински майстор на фото-разказа. Бих казал, че си един "душевед" (да не се бърка с "душевад") на фотографското братство.
От мен -
Венци, ти кога успя да се качиш натам? Лелееее ... то върхове, то чудо. Хм, да не си започнал пленера от сряда

Arcadia, благодаря!
Казана от майстор на фото-пътеписа похвалата много ме радва
Радвам се, че толкова много хора харесаха опита ми да направя съпричастни към събитието и тези, които не са имали възможност да се включат.
На следващото мероприятие още повече хора и още по-хубави снимки и емоции да си пожелаем!
Благородно завиждам за тези красоти!Много красив пленер е бил! Поздравления за красивия пътепис с снимки!Аз идвам в чайната Бравооо
Tova naistina e COOL fotorazkaz ! Bravo,tzvety !
Az chetoh,gledah i se smiah ot drugia krai na sveta ! Pozdravi i uspeshni fotosesii !
Еххх...завиждам...

Браво, Цвети!!!
Какъв талант таял се е сред нас!
От щеките перо е сътворила тя!
Това е наше Цвети ,дунавското чадо
от днеска първа разказвачка-БРАВО!
хаха пак го чета, наистина много готинко , браво :)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола