Популярни снимки за

Всички снимки

8 мегапикселов SONY F828 - 7Х оптично до 35Х комбинирано приближение

ФОТОАПАРАТА Е В ПЕРФЕКТНО ТЕХНИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ И СНИМА ВКЛЮЧИТЕЛНО В НЕКОМПРЕСИРАН ФАЙЛОВ ФОРМАТ RAW и TIFF.
Има леки козметични забележки вследствие от ползването, протриване отдолу където е гнездото за статива, както и на гуменото покритие отпред където се хваща. Не е изпускан, удрян или подлаган на екстремни ситуации. Перфектната немска оптика съчетана с най-големия за този клас фотоапарати сензори, многото допълнителни функции, иновативният дизайн с подвижен обектив(ротация 70%нагоре и 30% надолу) правят този модел един от най-успешните хитови фотоапарти на SONY.

Апарата върви с кабели за РС, зарядно за литиевата батерия (приблизително изкарва около 500 снимки с едно зареждане или 1,30 часа видео), сенник за обектива, 2 карти от 512 мв и 128 мв мемори стик. Има възможност за ползване във втория слот на Компакт Флаш карти.

http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=21_143_29&products_id=420

Апарата е в Пловдив
цена 380 лв.
скайп - vladihg
0889121298

Редактирано от администратор , 12.04.2009 20:40:14

Тва е доста добър фотоапарат,но съм чувал че доста шумял....Както и да е,имам едни излишни 300 лева ко си навит -пиши.
Колкото и да шуми, което е характерно за всеки турбосапунер - в много отношения отвява редица евтини ДСЛРи с китови обективи - малка корекция може за 350 лв...
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=21_143_29&products_id=420 ... СПРАВКА ЗА АКТУАЛНА ЦЕНА В БГ МАГАЗИНИТЕ ако изобщо го има наличен...

Редактирано от автора , 12.04.2009 18:45:21

Тва е модел 2003 струвал е някога 1300 ... Давам ти 330 и куриера от теб
...обаче в случаи че открия драскотина по обектива, ти го връщам,е?!
330 и куриера от теб

UnStable,
Статистиката показва, че vladihg
продава само "култови и най-успешни хитови" камери от различни производители...

"Колкото и да шуми, което е характерно за всеки турбосапунер - в много отношения отвява редица евтини ДСЛРи с китови обективи"

Сега излиза, че това Sony на 6 години "отвява"онзи "култов" D40 с двата китака

За 330лв си заслужава, като му свикнеш може доста добра картинка да извадиш, стига всичко с камерата да е наред - да не е замърсен сензора, прах в обектива, драскотини, влага и да не са му навъртяни 50 000 кадъра...

Редактирано от автора , 13.04.2009 01:43:27

да бе и аз на тва се надявам,иначе съм изчел доста за модела-има доста добри отзиви...
Владинг,приятелю-на колко кадъра е сонито?!
...Аз тръгвам на работа,след 17.00 щи пиша.
0889585744 skype:todor_dimitrov82
50k снимки със това сони не са проблем, апарата си заслужава 300 лева, особенно за ИР снимки...

не съм убеден че снима в РАВ, мисля че е само в Тифф
обаче тези сонита показваха дефекти в матрицата (сони ги подменя безплатно по принцип) а и има случаи на изтичане на масло в обектива (пак по спомени от ревюта) - тоест не броя кадри а това трябва да гледаш... но 300 лева са си добра цена...
Кадрите са към 13000, фотоапарата си снима перфектно включително в RAW

Има прашинка в електронния визьор, която се вижда като черна точица но тя не влияяе на снимките, нито пък се вижда на външния ЛСД дисплей.
за РАВ-а може... най-вероятно се бъркам с предишния модел 717 където можеше само в ТИФ

както и да е.. апаратчето е култов модел особенно за ИР снимки
Малко непретенциозни снимки направени последните 2 дни с апарата на авторежим без никаква обработка за да си прецените...

На слънчева светлина през не особено чистия прозорец на автобуса

На следващите времето беше облачно

35Х горната част на високия блок вляво - от горната снимка

Редактирано от автора , 14.04.2009 08:44:41

Апарата е продаден.

Редактирано от автора , 16.04.2009 14:49:55

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола