За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Моите най-искрени съболезнования!
Почивай в мир! Вече си на едно по-добро място!

Много ми е мъчно за Сашо.....
Не стигат думите, така е!...
Сбогом, Големий! Оставяш много светлина и усмвки след себе си...
Галка, Илианка, Бръмбич... прегръдки!...
Сбогом, Големий! Оставяш много светлина и усмвки след себе си...
Галка, Илианка, Бръмбич... прегръдки!...
Едва ли думите помагат, но искрените ми съболезнования, Галя...
Приемете и моите искрени съболезнования. Зная, че той ще е винаги жив за вас...
..../исках да кажа нещо, но нямам думи/...
Най-дълбоки и искрени съболезнования... :( Дано има място толкова добро , колкото той заслужава!
Искрени съболезнования

Descanza en paz, amigo!
Моите съболезнования, момичета!
Моите съболезнования, момичета!
Винаги боли, когато ни напуска близък нам човек...
Галя, моля приемете искрените ми и дълбоки съболезнования за сполетялата ви загуба!
Галя, моля приемете искрените ми и дълбоки съболезнования за сполетялата ви загуба!
Почивай в мир Сашо .
Гале,нашите съболезнования ще си го помним с добро
Гале,нашите съболезнования ще си го помним с добро
... и аз!! (въпреки, че не го познавах лично, винаги се усмихвах неволно, гледай го по снимките... провокирана от топлата му усмивка и весели очи)
Сбогом Сашо, ще липсваш на всички! Сигурна съм, че си там, където ще ти е мирно и спокойно, просто няма как да си на друго място.
Гале, приемете моите най-искрени съболезнования, запазете духа си, както той успя до последния миг. Толкова много ви обичаше...сигурна съм, че неговото желание е да продължавате живота си усмихнати.
Всеки един от нас, който го познава, като поотмине болката от загубата му, ще се усмихне като се сети за него...
Гале, приемете моите най-искрени съболезнования, запазете духа си, както той успя до последния миг. Толкова много ви обичаше...сигурна съм, че неговото желание е да продължавате живота си усмихнати.
Всеки един от нас, който го познава, като поотмине болката от загубата му, ще се усмихне като се сети за него...
Почивай в мир Сашо!
Мои искрени съболезнования за близките и приятели!
Мои искрени съболезнования за близките и приятели!
Най-Искрени съболезнования :(
Днес научих ,нямам думи...
Преди 5 дни си говорихме как ще правим барбекю
Почивай в мир Саше. Най-искрени съболезнования на семейството.
Преди 5 дни си говорихме как ще правим барбекю

Жалко! Ал е Човек, който крепи вярата в човеците.
Уважение към болката на Вашето чудесно семейство!
Уважение към болката на Вашето чудесно семейство!
Потресен съм.......
Почивай в мир чичо Сашо...няма да забравя благата му усмивка. Нашите съболезнования !

Почивай в мир чичо Сашо...няма да забравя благата му усмивка. Нашите съболезнования !
На светли дни си отиват само светлите души!Бог да го прости!
Съболезнования!
Съболезнования и от мен
...
Галя, момичета, знам че боли, но дръжте главата горе - Сашо ще остане за всички нас един добър пример, достоен за подражание. Нека не го разочароваме като ни погледне от онова, по-доброто място...
Почивай в мир, Сашо.

Галя, момичета, знам че боли, но дръжте главата горе - Сашо ще остане за всички нас един добър пример, достоен за подражание. Нека не го разочароваме като ни погледне от онова, по-доброто място...
Почивай в мир, Сашо.
Почивай в Мир ,Приятелю ... отиде си един голям Човек и един страхотен Мъж ... ще те помня винаги !
Съболезнования на семейството ... в този момент ,каквото и да кажа ... :(((
Съболезнования на семейството ... в този момент ,каквото и да кажа ... :(((
Нашите искренни съболезнования към семейството! Разделихме се с един благ и светъл човек. Почивай в мир, приятелю!
Моите съболезнования!
Искренни съболезнования на семейството! Почивай в мир!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!