За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
почивай в мир (((
...виждала съм го 2 пъти, но за съжаление не го познавах лично. От всичко прочетено до тук усетих колко обичан е бил този човек и каква светла диря е оставил след себе си... А има ли нещо по-важно от това - да останеш в сърцата на хората, да те помнят с добро...
Много е тежко за близките и всички думи в такъв момент звучат слабо... На Галя и момичетата желая сили и кураж да продължат нататък!
Много е тежко за близките и всички думи в такъв момент звучат слабо... На Галя и момичетата желая сили и кураж да продължат нататък!
Съболезнования и от мен.....много сили на близките пожелавам в тяхната мъка и болка.....
Да, това е песента ....
Iskreni saboleznovaniya na vsi4ki,koito sa gi obi4ali!
Оставам без думи !!!
Галя, моля приемете искрените ми и дълбоки съболезнования за сполетялата ви загуба!
Галя, моля приемете искрените ми и дълбоки съболезнования за сполетялата ви загуба!
Моите съболезнования на цялото семейство
Бог да го прости! Моите искрени съболезнования на цялото семейство!
Искрени съболезнования на близките и приятелите му.
Бог да го прости!
Бог да го прости!
Мойте съболезнования към близките му.
Бог да го прости !
Бог да го прости !
Днес ние разрахме, че ХОРАТА не са изчезнал вид. Дай Боже никога да не изчезнат. Благодарим Ви. Запомнете Сашо с усмивка
Галя, не успях да освободя дежурството и затова не дойдох... :(
пази Бръмбо!
пази Бръмбо!
Приемете моите съболезнования, искрено съжалявам за този прекрасен благ човек!!!
Съболезнования на цялото семейство
Не се познаваме, но съболезнования и от мен на цялото семейство.Бог да ви дава сили!
Приемете и моето най-искрено съчувствие и съболезнование! От всичко прочетено дотук научих много за BigAl и наистина започнах да вярвам в мисълта, че светлите души си отиват на светли дни!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!