Популярни снимки за

Всички снимки
Днес платих капаро 200 лева, но за да ми дадат ваучера с който да се настани групата трябвало да се преведе цялата сума на 100 % от агенцията предварително. Което означава, че трябва преди заминаването да съберем парите. Нека тези хора, които са от София да ми пишат, защото нямам възможност да платя накуп цялата сума. За останалите - аз ще платя сега.
Тази вечер si111 ми донесе паричките за нейната резервация и за тази за svetal
si111 много много благодарности ще има много в трявна
Нахално е да искат 100% предварително! Така не се прави никаде! Сигурно ще доидат повече хора и ще стане една...Да се надяваме че ще има места за спане и по други хотелчета. А хотелчета много, не се притеснявяйте
MamaNaDvama: Kade i koga da ti donesa parite za dvama?
Pisha se i az, oficialno
А аз потвърждавам отсъствие категорично...
Със съжаление!...
Ima li rezervirano nqkakvo zavedenie?Kade shte se saberem parvonachalno i okolo kolko chasa?
Наско, няма резериварно заведение. Като пристигнем в хотела и ще се намерим на място. Не е толкова трудно. Самата аз не мога да се наема с резервация на ресторант, защото просто не познавам местните заведения. Предполагам,че като се съберем всички ще преценим дали да останем вечерта в самия хотел или да потърсим друго място.
Който иска - нека ми се обади на лични за да му дам телефона си. В 12 ще съм в Трявна, ваучерите са в мен.
В 12 на обяд в събота имам предвид.
Адреса на хотела е Трявна , ул. Кънчо Скорчев 11 .
!! - е - ко стана с таз трявна - утре ли ша одите??
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола