Популярни снимки за

Всички снимки

V международен фотоконкурс 'ЗЕМЯ ЗА ВСИЧКИ' - покана за участие

Организира се от Националния музей “Земята и хората” по случай световния ден на околната среда - 5 юни, когато се открива изложбата от конкурсни творби в залите на музея. Информация и условия за участие - http://earthforall.info/bg/
Бих помолил admin да маркира темата като важна пред вид наближаващите крайни срокове за изпращане на заявки за участие (25 април) и на творби (30 април 2009)!
Up
Не мога да сваля формуляра.Помощ!
ами то мина вече срока
Според инфото в сайта ДНЕС е последния срок - 30.04.2009 г.
Знам, че е днес.
според инфото в сайта последния срок за подаване на заявление за участие е на 25-ти април :) а за творбите до 30-ти ;)
Въпреки това искам да разбера, защо не можах да го сваля.Линка не работеше при мене специално.
Според инфото по-оня ден трябваше:

"Обявяване на резултатите от предварителната селекция 10 май 2009 г . "
Да, ама не стана!

Аз не знам за роден конкурс, дето всичко да е ставало според правилата.

а видях сега отдолу тече....
"Краен срок за поддаване на заявки за участие 10 май 2009 г . "

Редактирано от автора , 13.05.2009 16:25:07

сефте
Вече има допуснати до изложбата и втория кръг на конкурса!
На спечелилите дотук - честито!

http://earthforall.info/phgallery/phgalleryprb.htm
я, едно багерче

Росица Василева - rosivas 10 снимки

Редактирано от автора , 28.05.2009 21:45:20

Вече наближава 6 юни 2009 г. Да не би вместо фотоизложба,която трябваше да се открие на 5 юни (както беше обявено в регламента) утре да правят
"панахида" на фотоконкурса?!!!
VyacheslavPopov, защо те интересува така живо? Ако беше включен в изложбата, да беше отишъл днес на откриването й и щеше да разбереш, и да кажеш на нас, провинциалистите, как стават нещата в София ;-)
VyacheslavPopov - Изложбата бе открита днес 05 06 от 17ч в музея "Земята и хората"
Арго, кой бяха наградените?
Запомних само Росица Василева
Нямаше първо място.Разпределиха наградите на 8 участници

Редактирано от автора , 05.06.2009 21:38:03

Браво на Роси, браво на Елена, браво и на Жоро (Арго кът не съм свикнала да те наричам така:()
Поздравления на всички участници, които не познавам лично
seymour, досега където съм участвал инаги съм получавал съобщение по еmail за часа на откриване на изложбата. Явно организаторите съвсем избирателно са определили тези, които да бъдат на откриването. А този принцип да се разпределят наградите по равно между 8 те класирани доказва още веднъж, че в този фотоконкурс регламентът е нещо твърде измислено. Освен това тук не става въпрос за провинция и столица. Спомни си само една известна мисъл "Всичко, което е далеч от морето е провинция" и ще разбереш, че не си прав. Да им е честито на победителите!!!
Нямам никаква представа как е станало награждаването, как са разпределяни наградите, нито дори кои са спечелилите, затова и питах :-)
Иначе хората си пратиха покани на всички участници в изложбата по мейла...
Е, на мен не са пратили, въпреки, че също участвам.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола