Популярни снимки за

Всички снимки
Понеже не успях да видя къде са личните съобщения, а там имам код, който да използвам за качване на снимки и се чудех дали някой може да ми каже от къде да ги видя. Опитах с "Карта на сайта", но там не пишеше, проверих във форума и там не пишеше, опитах да ги открия сам, но без успех. Благодаря.
Влизаш в профила на някой потребител и под снимката му в данните има и опция да изпратиш лично съобщение.А регистрирането на код става от "Активиране на код" което ти седи от лявата страна 3 нива под възможността да видиш "Моята страница" ...
За кода зная, не знаех за личните, но и това разбрах - сам самичък. Благодаря на всички.
Просто отиваш в профила на потребителя с който си говорил, кликаш на "Изпратете съобщение" и там си те чака разговора, който си провел с въпросния юзер. Ако често говориш с някого може да го добавиш в контакти като кликнеш на "Добавете към контакти"
Админ, а как да разкарам двамина, които имат мераци да си общуват с мен, а аз не копнея да им отговоря със същото?
Accept
Павлино, не разсейвай админа, че току-виж ме баннал за четвърти път. Или пети - не помня вече. Сериозен въпрос задавам с чувство на висока отговорност.
Добре.Тогава и аз ще апелирам за отговор,защото и на мен ми е интересно,а го няма описано в правилата или другаде.
Аз искам ад попитам къде се вижда кой е онлайн?
Никъде.
Админ,при мен никъде няма нито "изпратете лично съобщение",нито "добавете към вашите контакти".На мен като ми пишат,отговарям,а аз когато искам да пиша,никъде го няма в съответния профил...
zdraveite,bih iskal savet ot vsi4ki vas da mi kajete dali si zaslujava da dam 1300 lv. za nikon D90.poneje nikoga nesam izpitval interes kam fotografiqta no sega se nalaga da kupq na deteto fotoaparat i do kolkoto razbrah nikona e edna ot vode6tite fotoaparati i mi prepora4aha D90 no dali si zaslujava tolkoz pari .blagodarq vi prdvaritelno.bih iskal i dopalnitelni saveti ako ne vi marzi da pi6ete.o6te 1 pat vi blagodarq - POZDRAVI NA VSI4KI
"nikona e edna ot vode6tite fotoaparati" Ей т'ва е
da razbrah tova no ti koi model bi mi prepora4al i sas kakav obektiv - moga da dam okolo 3000lv
Като нова тук, ще попитам и аз,не знам дали в тази тема,ако не, поправете ме.Въпросът ми е - какъв е начинът да си сложа "любими снимки на автора"?Нещо не успявам.Вероятно пропускам нещо?Благодаря.Харесах си доста снимки на други автори, които много ме впечатлиха и бих искала да си ги "събера", но не схванах как става.

Също не разбрах - глас и коментар едно и също ли е?Защото има снимки с много коментари, но под тях пише "0".

Редактирано от автора , 07.07.2011 11:20:55

Слагането на снимки в "любими снимки на автора" става с помощта на звездата под снимката, която сте си харесали. Няма връзка между броя на гласовете и броя на коментарите, когато гласовете са "0" това означава, че автора е забранил гласуването на снимката си.
Разбрано!Благодаря много!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола