За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Търсачката изобщо не е търсачка.Какво и къде търси? Кой я е измислил, да си признае, и да я оправи!
Потърсете например ФОТОПЛЕНЕР - няма резултат
Търся "ARGO" изобщо ме няма
Потърсете например ФОТОПЛЕНЕР - няма резултат
Търся "ARGO" изобщо ме няма
#
ARGO - Георги Сираков - Сайт на фотографа
ARGO PRO Автори ТОП 100. Сайт на фотографа. Име: Георги Сираков. Пол: мъж ... Коментарите на ARGO. Оборудване: Фотоапарати: OLYMPUS E-300. Nikon D200 ...
www.4coolpics.com/ownpage.php?aut=1990
#
ARGO в любими: 101. Фото конкурси, отличия: Жури - 8; III-та награда Фотоваканция07; I място - 1. Снимки на седмицата: 1. Коментари: Коментари към автора ...
www.4coolpics.com/ownpage.php?aut=1990&autcomments
#
Снимка: Благодарим на Argo и Androdim за чудесния пленер :)
Argo , вариант на кадриране Plam , вариант на кадриране Daredevil , вариант на кадриране Brumbaroidno brymbaroidyr4e , вариант на кадриране Galgaivel , ...
www.4coolpics.com/gallery_photo/47/134569.html
#
Photo Forum - Photography - Argo спечели втора награда - домашен ...
Re: Argo спечели втора награда - домашен фото принтер Sony в конкурса ... аа ,Арго, не беше единственият допуснат с 5-те си снимки, а гласуването как ...
www.4coolpics.com/forum.php?c=2&t=28510&ln=EN
#
ARGO PRO Автори ТОП 100. Сайт на фотографа. Име: Георги Сираков. Пол: мъж ... Снимки на седмицата: 1. Коментари: Коментарите на ARGO ...
www.4coolpics.com/ownpage.php?aut=1990&comments
#
Снимка: Z...Поздрав за ARGO :)))
32, ARGO PRO : 09.01.2007 22:14 аааа и jujata имам малки забележки > вариант на кадриране ... (32) ARGO: А аз си мислех за "Неприлично предложение" ...
www.4coolpics.com/photo/jujata/107576.html
маи си работи
ARGO PRO Автори ТОП 100. Сайт на фотографа. Име: Георги Сираков. Пол: мъж ... Коментарите на ARGO. Оборудване: Фотоапарати: OLYMPUS E-300. Nikon D200 ...
www.4coolpics.com/ownpage.php?aut=1990
#
ARGO в любими: 101. Фото конкурси, отличия: Жури - 8; III-та награда Фотоваканция07; I място - 1. Снимки на седмицата: 1. Коментари: Коментари към автора ...
www.4coolpics.com/ownpage.php?aut=1990&autcomments
#
Снимка: Благодарим на Argo и Androdim за чудесния пленер :)
Argo , вариант на кадриране Plam , вариант на кадриране Daredevil , вариант на кадриране Brumbaroidno brymbaroidyr4e , вариант на кадриране Galgaivel , ...
www.4coolpics.com/gallery_photo/47/134569.html
#
Photo Forum - Photography - Argo спечели втора награда - домашен ...
Re: Argo спечели втора награда - домашен фото принтер Sony в конкурса ... аа ,Арго, не беше единственият допуснат с 5-те си снимки, а гласуването как ...
www.4coolpics.com/forum.php?c=2&t=28510&ln=EN
#
ARGO PRO Автори ТОП 100. Сайт на фотографа. Име: Георги Сираков. Пол: мъж ... Снимки на седмицата: 1. Коментари: Коментарите на ARGO ...
www.4coolpics.com/ownpage.php?aut=1990&comments
#
Снимка: Z...Поздрав за ARGO :)))
32, ARGO PRO : 09.01.2007 22:14 аааа и jujata имам малки забележки > вариант на кадриране ... (32) ARGO: А аз си мислех за "Неприлично предложение" ...
www.4coolpics.com/photo/jujata/107576.html
маи си работи
В коя от 2те? Аз в Google знам как да търся
В данни за автора
Редактирано от автора , 12.05.2009 22:30:36
ARGO, проработила е. Вчера и аз не се намерих :-).
Ако има празно пред първата буква не намира нищо а така става често когато ника се копира за по-бързо
Svetlio70, напротив, намира, ако работи. В случая просто не работеше, и то не за първи път. Търсех други неща, а прякора си написах за проверка - пък и точно него няма да копирам.
Незнам,така ми се е случвало доста пъти.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!