Популярни снимки за

Всички снимки

Прескарта на 4coolpics - врати на авиошоу отваря

Малко повече във втория пост

Редактирано от администратор , 27.05.2009 07:33:05

Ще откриваме изложбата "Цветовете на солта" в Асеновград и пътуваме за да я подредим. Знаем, че в същия ден се провежда и авиошоуто на летище Крумово и с пристигането разтоварваме снимките в читалището и отпрашваме към Крумово.
Пътувайки ни прави впечатление силното полицейско присъствие и колоната автомобили завиващи към летището. Става ясно, че трябва да паркираме някъде в нивите и от там - ТУ сто и пеш до мястото на събитието.
Вече наближаваме мястото на което полицайте отклоняват пътникопотока по черен коларски път към паркинг в житата, когато си спомням за НЕЯ - прескартата на 4Coolpics.
Стигаме до поста - изваждам я и обяснявам на момчетата, че ще правя репортаж за медията. Без проблем ни пускат, както и следващите четири поста и пристигаме до самото летище - входа на музея на авиацията. (Само на ушенце ще Ви кажа, че другата кола беше строго и непреклонно отпратена към нивите).
На входа на музея стои охрана и учтиво пита - "Вашето билетче моля". Дъщеря ми изстрелва - "Ами ние сме с прес карта." Те - "Бихте ли ни я показали?" Илиянка - "Да, разбира се" - и я вади от джоба на раницата. Те - "Ами с това трябваше да започнете, моля заповядайте и приятно изкарване и хубави снимки".
Преживяването беше много адреналиращо, многолюдно, слънценапичащо и атрактивно. Естествено беше пълно с народ, имаше тренажори, хвърчила, много фотографи, бира, кебапчета, ниско прелитащи самолети и хеликоптери, спасяване на бедстващи, много "Чесни", малко Българска военна мощ, турска ескадрила и много емоции.
Предлагам Ви част от кадрите заснети от мен и The_Masterpiece (толкова бързо си менкахме апарата, че не успявахме да снимаме обувките си, за да знаем кои снимки чии са. Надявам се да ни простите за което.

Снимано е със Sony A900, обектив Sony 75-300/4.5-5.6
Ще радвам и Вие да споделите Вашите впечатления и снимки.

Редактирано от автора , 25.05.2009 19:39:23

Браво algaivel ,чудесни снимки си показала
И аз бях там,и аз снимах....но снимки няма да показвам за да не ми се смеете,ха ха
супер, страхотно сте си изкарали, сниките са невроятни!!!
Благодаря ви и браво!
Чудесни са.....Браво!!!
Svetlio70, недей така де. Никой няма да ти се смее. Давай да гледаме
Очакваме включване и от Ники Сираков - тежката артилерия

източник: http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1021066&t=1021066#Scene_1

източник: http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1021066&t=1021066&phorum_uriauth=#Scene_1

Редактирано от автора , 26.05.2009 10:02:38

Редактирано от автора , 26.05.2009 11:51:23

Svetlio70, това на 23.05 ли е?
Много са си хубави снимките
algaivel от 24-ти са,неделя

Мене ако ме питаш хич не са хубави,тогава наистина разбрах колко голями са минусите на сапунерите....докато фокусира и самолета е на другия край на хоризонта,сменях настройки всякакви ама нищо не стана,ха ха
По-късно ще кача още няколко

Редактирано от автора , 26.05.2009 11:51:47

Svetlio70 значи ти е време за друг фотоапарат:))
Браво на Галя, Илиянка и Светльо!
Брях, що не си поръчах и аз ! Иначе поздравления за репортажа и за снимките !
Chochko,http://4coolpics.com/photo-forum/4/28705.html.
За пореден път се убедих, че върши работа.

Редактирано от автора , 27.05.2009 09:59:09

на ники снимките са в на един приятел фотобанката, другата седмциа
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола