Редактирано от администратор , 27.05.2009 07:33:05
Пътувайки ни прави впечатление силното полицейско присъствие и колоната автомобили завиващи към летището. Става ясно, че трябва да паркираме някъде в нивите и от там - ТУ сто и пеш до мястото на събитието.
Вече наближаваме мястото на което полицайте отклоняват пътникопотока по черен коларски път към паркинг в житата, когато си спомням за НЕЯ - прескартата на 4Coolpics.
Стигаме до поста - изваждам я и обяснявам на момчетата, че ще правя репортаж за медията. Без проблем ни пускат, както и следващите четири поста и пристигаме до самото летище - входа на музея на авиацията. (Само на ушенце ще Ви кажа, че другата кола беше строго и непреклонно отпратена към нивите).
На входа на музея стои охрана и учтиво пита - "Вашето билетче моля". Дъщеря ми изстрелва - "Ами ние сме с прес карта." Те - "Бихте ли ни я показали?" Илиянка - "Да, разбира се" - и я вади от джоба на раницата. Те - "Ами с това трябваше да започнете, моля заповядайте и приятно изкарване и хубави снимки".
Преживяването беше много адреналиращо, многолюдно, слънценапичащо и атрактивно. Естествено беше пълно с народ, имаше тренажори, хвърчила, много фотографи, бира, кебапчета, ниско прелитащи самолети и хеликоптери, спасяване на бедстващи, много "Чесни", малко Българска военна мощ, турска ескадрила и много емоции.
Предлагам Ви част от кадрите заснети от мен и The_Masterpiece (толкова бързо си менкахме апарата, че не успявахме да снимаме обувките си, за да знаем кои снимки чии са. Надявам се да ни простите за което.
Снимано е със Sony A900, обектив Sony 75-300/4.5-5.6
Ще радвам и Вие да споделите Вашите впечатления и снимки.

Редактирано от автора , 25.05.2009 19:39:23

И аз бях там,и аз снимах....но снимки няма да показвам за да не ми се смеете,ха ха

Очакваме включване и от Ники Сираков - тежката артилерия

източник: http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1021066&t=1021066#Scene_1

източник: http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1021066&t=1021066&phorum_uriauth=#Scene_1
Редактирано от автора , 26.05.2009 10:02:38

Редактирано от автора , 26.05.2009 11:51:23
Много са си хубави снимките

Мене ако ме питаш хич не са хубави,тогава наистина разбрах колко голями са минусите на сапунерите....докато фокусира и самолета е на другия край на хоризонта,сменях настройки всякакви ама нищо не стана,ха ха

По-късно ще кача още няколко

Редактирано от автора , 26.05.2009 11:51:47

Редактирано от автора , 27.05.2009 09:59:09