Популярни снимки за

Всички снимки

Нещо ми е скучно,че реших да пусна една темичка....

Е, аз пък се опитвам да "построявам" мечтите си.
Иначе точно сега търся работа...
репортер съм...повече пишещ, но и често снимащ
Главен счетоводител съм, от година се занимавам и със сток фотография ... а от снощи съм и тук :)

http://www.dessie.hit.bg
Ехеее в моя чест, за добре дошла, вече можем да качваме по 5 снимки на седмица!!!! Супер!

Редактирано от автора , 28.05.2009 12:33:18

Още от преди темата " Откъде идват никовете " мислих да пусна тази тема за това кой с какво се занимава, на мен също ми е интересно а и финансово полезно са всеки би могло да бъде
Мога и аз да се включа в голямото строително-фотографско семейство защото съм завършил Икономика на строителството Работя застраховане
hateras Бира ли продаваш ?
Dessie_bg ние от година мислим да се занимаваме със сток фотографията но не остава време. В приложения сайт всички снимки твои ли са и ли си нещо като продавача ... ? Дай малко инфо ?
Хм. Незнам дали някои го интересува, но да кажа. Бачкатор съм. Работя в една фирма за търговия и обработка на мебелни плоскости в Пловдив.
Аз за сега съм се посветила само на двете си деца, скоро време обаче се надявам исрено да имам и други занимания
Така като гледам, не само аз съм счетоводител тук...

Но основното ми хоби е да обикалям баирите и това си личи по снимките ми...

А аз си мислех, че целта на сайта е да бъдеш не този който си всеки ден...
И аз съм строител :) Проектант-конструктор.
Същото, ма досущ :))))))))))
И аз май съм свързана по някакъв начин със строителството-продавам професионални ръчни електроинструменти.
Зъбкииии,руша и градя!
А аз пускам гръмотевиците и дъждовете...
Архитектурен техник съм... И цял живот работя проектант Увлечението ми по фотографията е естествено влечение провокирано от професията, която упражнявам!
doctoraaa,
Пусни някое макро от интраоралната камера
Аз сам само един прост телевизионен техник опитващ се да разбере що е това фотоапарат и за какво служи,
все още неуспешно
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола