За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Е, аз пък се опитвам да "построявам" мечтите си.
Иначе точно сега търся работа...
Иначе точно сега търся работа...
репортер съм...повече пишещ, но и често снимащ

Главен счетоводител съм, от година се занимавам и със сток фотография ... а от снощи съм и тук :)
http://www.dessie.hit.bg
http://www.dessie.hit.bg

Ехеее
в моя чест, за добре дошла, вече можем да качваме по 5 снимки на седмица!!!! Супер!

Редактирано от автора , 28.05.2009 12:33:18
Още от преди темата " Откъде идват никовете " мислих да пусна тази тема за това кой с какво се занимава, на мен също ми е интересно а и финансово полезно са всеки би могло да бъде
Мога и аз да се включа в голямото строително-фотографско семейство защото съм завършил Икономика на строителството
Работя застраховане

Мога и аз да се включа в голямото строително-фотографско семейство защото съм завършил Икономика на строителството

hateras Бира ли продаваш ?
Dessie_bg ние от година мислим да се занимаваме със сток фотографията но не остава време. В приложения сайт всички снимки твои ли са и ли си нещо като продавача ... ? Дай малко инфо ?

Dessie_bg ние от година мислим да се занимаваме със сток фотографията но не остава време. В приложения сайт всички снимки твои ли са и ли си нещо като продавача ... ? Дай малко инфо ?

Хм. Незнам дали някои го интересува, но да кажа. Бачкатор съм. Работя в една фирма за търговия и обработка на мебелни плоскости в Пловдив.
Аз за сега съм се посветила само на двете си деца, скоро време обаче се надявам исрено да имам и други занимания

Така като гледам, не само аз съм счетоводител тук...
Но основното ми хоби е да обикалям баирите и това си личи по снимките ми...
Но основното ми хоби е да обикалям баирите и това си личи по снимките ми...

А аз си мислех, че целта на сайта е да бъдеш не този който си всеки ден...
И аз съм строител :) Проектант-конструктор.
Същото, ма досущ :))))))))))

И аз май съм свързана по някакъв начин със строителството-продавам професионални ръчни електроинструменти.
Зъбкииии,руша и градя!

А аз пускам гръмотевиците и дъждовете...
Архитектурен техник съм...
И цял живот работя проектант
Увлечението ми по фотографията е естествено влечение провокирано от професията, която упражнявам!

doctoraaa,
Пусни някое макро от интраоралната камера
Пусни някое макро от интраоралната камера

Аз сам само един прост телевизионен техник опитващ се да разбере що е това фотоапарат и за какво служи,
все още неуспешно
все още неуспешно

За да коментирате, моля, влезте в профила си!