Популярни снимки за

Всички снимки
Предстои ми закупуването на фотоапарат. Спрял съм вниманието на два: Nikon D90 и Canon EOS 500D.
Надявам се на съвет кой от двата да избера.
Благодаря предварително!!!
Много високо си се прицелил и би трябвало сам да вземеш това решения.Аз много се чудих, преди да си взема,много питах, ама файда нямаше.Накрая реших сама да проверя и се спрях твърдо на Канон.Като марка ми допадна много(във всеки един аспект). В момента в който го взех се влюбих в него. Според мен, когато си ги видиш и ги хванеш, сам ще разбереш кой е за теб.Така във форумите ще започнат да те убеждават за това или за онова,но истината е ,че ако не си го избереш сам-самичък, после може и да те е яд.
С това питане все едно призоваваш канонци и никонци на война....
Вземи си по-удобния
Бозо е казал. Все пак, аз съм за Никон, но съм пристрастен.
Иди в някой магазин и пробвай и двата...който по ти легне в ръцете - него.
Ако ще купуваш от БГ и от магазин - недей от Технополис и Техномаркет.
Няма лошо да купиш от Технополис, НО поискай да ти доставят нов, който ти сам да отвориш. В противен случай пак ще купиш нов, но кой знае колко неграмотна измет си е оставила пръстчетата и е ръчкала... Затова - ти да отвориш кутията! Ако я отвори продавача пред теб - пожелай им приятен ден.
Благодаря за съветите. Вече направеният избор е материализиран. Успехи на всички!!!
Дай да видим придобивката.Да ти в честита.
Nikon D90
AF-S 16-85 mm f/3,5-5,6G ED DX VR
AF-S 70-300 mm f/4,5-5,6G ED VR
San Disk Extreme III CF - 8 GB
benoti, браво ! Честито!

Но по-добре две карти от по четири гигабайта :-). Казвам го от личен опит.
Olympus
Съвети се дават по две причини. Първата. Съвети се дават, за да не се изпълняват. Втората. В случаи че се изпълняват, след време да има някои които да е виновен, за това че ги е дал.
"Съвети се дават по две причини. Първата. Съвети се дават, за да не се изпълняват. Втората. В случаи че се изпълняват, след време да има някои които да е виновен, за това че ги е дал."
Не мога да разбера съждението ти. Може би искаш да кажеш "Съвети се искат по две причини" ?

Редактирано от автора , 07.06.2009 17:07:46

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола