Популярни снимки за

Всички снимки

Добре бе аз ли не разбирам нещо

Бозо може ли на тебе да ти вароса някой нещо.Смешник за какво се опитваш даже да се заяждаш с мен. Лански този който ми е одобрявал проектите е общината и в общината се прави съвет не се одобрява от един човек.И проектите не се пишат а се чертаят душа. Каморекс наистина се надявам да е купон

Редактирано от автора , 17.06.2009 19:49:43

Добре разбрахме всички че имам правописни грешки някой ми харесват снимките някой не едни имат мойто виждане други не и такааа .. Но не мога да разбера какви са тия хора които тука раздават гласове за това дали са крадени снимки или не много ми е странно се едно аз поглеждам на някой снимката харесвам я и поглеждам профила на фотографа не ми е симпатичен и изведнаж се озоваваш със обвинение че крадеш снимки. Защото аз вече получих коментар че крада снимки това е признак може би че задобрявам
yoleks,
Графичната част към проекта се чертае...добре, че си открил топлата вода

Редактирано от автора , 17.06.2009 20:04:16

Към инжEнерството няма друга част освен графичната :) Бозо аз спирам не искам да се заяждаме предпочитам да останем с добри чувства

Редактирано от автора , 17.06.2009 23:32:55

Аз го правя с най-добри чуства... Всъщност се пише инжЕнерство

Дипломиран магистър инженер съм. Благодаря ти за просветлението, че към инжЕнерството няма друга част освен графичната. Респект!
Имам предвид по важно е да знаеш да чертаеш разбира се че не е изцяло графична част понякога пиша глупости не знам кви са тия добри чувства с които пишеш не беше мн мило тва с варосването
Трябва да имаш чуство за хумор...ти май нямаш. Живота е прекрасен и отвсякъде дебне спасение...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола