Популярни снимки за

Всички снимки

Добре бе аз ли не разбирам нещо

Пича си е взел DSLR na 15 Как ти се радвам бате..
Ако си мислиш че във този форум ще гледам за пунктуационни грешки ще ме извиняваш ама пунктуални грешки няма да добре за разбирането да ама какво по точне се разбира като не сложа пунктуалните знаци и да пиша без правописни грешки като сам в даскалало пиша есета или просто записки ще ме извинявате че не сам се осъвършенствал във фонетичната азбука и във това да се съсредоточавам във писането ми във интернет и едно е да пишеш на ръка друго е да пишеш на компютър !!!!!
Трето е да пишеш правилно, а четвърто да знаеш как да пишеш правилно. Само исках да Ти кажа, че ако твърдиш, че правиш нещо като хората, не трябва да правиш разлика къде и за кого го правиш. Мислиш, че ние тук в този форум сме прости хорица, или втора ръка и не заслужаваме божественото Ти внимание ли? Спирам дотук, защото в излишни спорове не ми се влиза.
Не аз не мисла че сте прости хорица щот може би не познавам много голяма част и не мога да кажа че сте прости хора бил сам на 1 сбирка и бих казал точно обратно за повечето хора и не мисла че сам напълно изградена личност за да мога да говора за другите какви са.. ънстейбъл радвам се за благородното ти завиждане за този дслр се потрудих доста и не сам взимал пари от мама или пък камо ли тате но не може някой който си щрака със телефончето мисли се вече за про и да ми вика да не взема да се разплача Пак ще отбележа че просто забелязах нещо че не е както трябва
yoleks,
Предишния ми пост го хвана цензурата - тук или пишеш само удобни неща, или те трият, та ще се наложи да се повторя:
- "професионалния" апарат не прави фотографията;
- има много по-добри кадри от твоите, и то правени с телефон или "сапунер" за 200лв...
- правописа ти е никакъв, което ужасно простее на фона на претенциите ти.
Знаете ли кво що не си гледате работа всички по дяволите кво ми се дървите всички каде сам казал че фотоапарата прави фотографа посочи ми каде сам го казал директно и аре си затворете устите с тоя правопис да ви се не знае писна ми ебати и по добрите ми кадри просто вече никога не бих решил да ги кача и да имам по добри кадри но заради дървени философи с които е пълен тоя сайт не бих качил и ч снимка !!!!!
Не съм казал, че са ти лоши кадрите, казвам, че качествата на една фотография не зависят изцяло и само от цената на камерата.
И се научи да пишеш - това с гласните и съгласните букви се изучава в 3-ти клас, направо си е срамота, освен че изглежда комично... Смешен си, като роптаеш срещу тъпанари и простаци, а в същото време правописа ти е супер левашки... Желателно е като имаш определени претенции да имаш поне и минимално покритие...но поне си забавен, а това е най-важното
yoleks ако имам права отдавна да съм те баннал заради начина ти на писане(и във буквалния и в преносния смисъл)!
Аман от пубертетски историйки в последно време!!!!!
Нз ,обаче пича си е взел хубав фотоапарат на 15 години,Кво да говорим повече,като стане на 17 ше е вече с червен клвадрат(може би)а, като стане на 20 ше слага в маклият си джоб чичковци на по 40-50г. ..Вие му правите забележки че неможел да пише?!?Я си спомнете на колко години бяхте като си взехте първият сапунер???
Аз - на 16, пък не съм взела мегафон и не съм застанала да го разгласявам пред парламента...
Аз,когато бях на 16 -ритах пред блока и нз кво е тва фотоапарат(то и ся нз,ма тва е друго..)
Искам да кажа че детето :) има мерак,другото нема значка....

Редактирано от автора , 11.06.2009 19:21:21

Светлио ли си метлио ли си...Недеи да банваш,бастун плешив - кадрите ти не струват пред тези на детето
UnStable мноого си зле брат!
Ънстейбъл много мерси че ти поне си на мойта страна и ме защитаваш тва дето го казваш за детето е супер сладурско щот аз все още се имам за дете павлина ако се мислиш за парламента ок нямам нищо против но аз не се разгласям на никаде щот за тоя фотоапарат съм си съдрал задника от работа на 15 и мога да се похвала и сега даже на 16 работа и уча макар и да мога да получавам колкото си искам пари но сам решил че не сам разлигавен и ревлив сополанко така че ни обяснявай пубертетски истории светльо 6от сега тая седмица на 16 години от общината ми е одобрен проекта за ул.Любен Каравелов така че просто не ми обяснявай пубертетските истории и глупости щот ти на 16 си си смукал още палеца и нз кво от 14 годишен носещ тухли общ работник до 16 годишен проектант с одобрени проекти и браво на ънстейбъл за подкрепата мерси пич радваш много.Бозо никога не сам казвал че фотоапарата прави фотографа и не ме карай да те цитирам за лошите кадри. За правописа ми на компютър няма кво да говорим щот не си мисла да се усъвършенствам във правопис на клавиатура и не смятам да си посветя живота във това да се уча да пиша правилно на компа да говора че нямам грешки когато пиша на ръка а не на клавиатурата Не се заяждам с никой не казвам че права най великите кадри на света опитвам се да права нещо което на мен ми харесва и на приятелите ми иначе бозо надявам се да сам забавен поне .. Ако човек не се посмее поне малко няма за какво да живеее и наистина и на мен ми е смешен правописа ми като пиша на компа но айде не се оливайте вече с тоя правопис
Не мога да разбера смисъла на тая тема. Започна се от едно нещо, след което започнаха ред безсмислици. Всеки доказва на другия нещо. Мисля, че мястото за "мерене" е някъде другаде, а не вкъщи пред компютъра (наметнат с най-големия размер самочувствие). С думите си нямах намерение да се изкарам НЕЩО, а да дам пример с който да обясня, че е без значение дали си взел сапунер на 10 или на 40. Няма значение дали майка ти ти е дала парите или си орал за тях. Всичко е до крайния резултат. На готовия кадър не пише колко си голям и от къде ти е апарата и т.н. Моля ви, пийте по един червен чай, бройте до 10 или бройте овце и тогава пишете... трезво и в границите на добрия тон.
yoleks - каза им го еи
Svetlio70 сори брааат чуствителен съм на тема банн
А в някои от снимките на yoleks има съвсем не лоши идеи и изпълнение...естествено, трябва да се доразвият, но я ги сравнете с тези от същия период на хората които сега са в Топ 7? И има пълното право да се гордее, че си е купил техниката сам...
Но човече, наистина трябва да работиш над правописа си... Между другото повечето от тези, които ти правят забелжка за него, вероятно споделят мнението на Тонита по повдигнатия от теб въпрос...за това еврибоди би кулл диз из а робъри, както казваха в началото на един филм...
одобрени проекти на такъв проектант - 16 годишен - може би е гений???? ДАЛИ???
мен ме хваща чуденката как ги е написал и дали този, който ги е одобрил също не греши "само на компютъра"...

одеве писах - как ще ходим на лекар след 10тина години... може би, вече трябва да се притесняваме как ще ходим по улиците - особено по Любен Каравелов )))

нищо лично към уолекс-а - ама турците навремето не са позволявали да се учи, защото простата рая се управлявала по-лесно... извода ще си го направи сам
Лански, безобразно прав си... за съжаление
lansky,
Проекта може да е за варосване на бордюра...
Брех, какъв купон ставал тука, а аз съм го пропуснал!
yoleks, мислех си да те защитя отначало като погледнах темата ти, обаче май си промених мнението. Първо - имаш доста коментари и гласове под някои от снимките ти, включително снимки с над 30 гласа, с 15 и сума ти с по 5-6. Доста потребители (някои от тях с по-добри снимки от твоите) не могат да се похвалят и с толкова. Така че - малко "смешен плач" е твоята ситуация. Предполагам, не схващаш намека - нали за това би се искало не само да можеш да пишеш, но и да четеш. Историята с правописа обаче е друго нещо - според личното ми мнение дори и да се ПОСТАРАЕШ, няма да можеш да пишеш като хората, а това, че дори не се и стараеш не е само неграмотност, но и проява на липса на уважение към хората, които искаш да прочетат написаното. Остани си със здраве.

Редактирано от автора , 16.06.2009 11:36:28

http://www.vbox7.com/play:58e89f0e

Редактирано от автора , 16.06.2009 22:57:43

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола