Популярни снимки за

Всички снимки
Госпожицата vache ( http://4coolpics.com/forum.php?c=3&t=40413&m=f&p=40561 )
от форума остана страшно недоволна от общуването с мен по имейл във връзка със покупка на два руски обектива. Не сме се разбрали, за това не се е получила и сделката.
За сметка на това сделката се получи със други хора, и в течение на няколко дена продадох фотоапарата си, руските обективи, 50мм канонски обектив и всичките аксесоари, като вече са пратени със куриерски фирми при новите си собственици, одобрени от тях и платени. Че и с добри препоръки за мен.

Понеже не видях от vache голями желание да ги купи (при условие че е имало още много желаещи) продадох обективите на друг.

Та общо взето госпожицата vache ме нарече некоректен, анонимен и т.н. и т.н. а също така заплаши с това че ще разнесе собрата слава за мен между колегите-фотографи, искам да се представя, и да публикувам кореспонденцията ми със нея.

Правила на сайта:
...
"Забранено е публикуването на лична и служебна кореспонденция (лични съобщения, съдържание на E-mail) във форума, интернет, печатните и други медии без съгласието на двете страни участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на изнасяне на лични данни извън официално публикуваните в настоящия сайт (снимков или друг материал). Организаторите на сайта имат право да изтриват материали нарушаващи горните условия без да се уведомяват техните автори, както и да предоставят на съответните органи и засегнати страни наличната на сайта информация за нарушителя."

Редактирано от администратор , 10.06.2009 14:00:48

личната кореспонденция е махната. Прави сте.

Редактирано от автора , 10.06.2009 13:10:58

А защо ли мен лично не ме убеждават приложените 'доказателства за коректност' Може би защото вместо всички тези словоизлияния впоследствие, щеше да е много по-коректно още на 29 май да кажеш с две думи 'Виж сега, имам и други предложения, условията са такива и такива - приемаш или не?' Позволих си да пиша, защото първо - от 2 седмици и аз съм доста вътре във въпросната драма около обективите; и второ - защото, когато аз продавах обектив, се постарах своевременно да уведомя всички заинтересовани как стоят нещата и какво и как могат да очакват от мен. А и тази тема ми намирисва много на 'гузен негонен бяга'
моето писмо към ваче на седми -
-----
Ще дам отговор утре, защото един човек преди тебе си запази и двата руски наведнъж ( ако не стане - ще го пратя на теб
-----
какво още неясно има?

Иначе фотографинята е права за това, че трябваше да предупредя че имах и други оферти. Всъщност бяха много. Аз пратих на този който първи си даде данните и се съгласи с цената.

Редактирано от автора , 09.06.2009 21:24:53

Кореспонденцията ви, както и с другия купувач, я прочетох цялата, не ми я цитирай повече :) и аз мисля бях ясна - чети по-добре :)
Eeeeee,какво ни занимаваш сега?
.

Редактирано от автора , 09.06.2009 22:18:43

Брееей, ми какво да кажа аз.. бях достатъчно коректна към некоректния продавач да се изяснявам с него по мейл, а не пред всички. Ама щом е решил да показва тук лична кореспондения - нека

А относно данните... ми извинявай, обаче аз личните си данни не давам на човек дето не знае дори за каква цена продава, до изясняване на нещата. Ти какво очакваше да ти пусна адрес, телефон, всичко.. Айде бе! И пак добре, че не си ми пляснал тук мобилния дето си сложих в единия мейл Ама сега като гледам как си пускаш линкове към пощата добре, че не си писах данните...

Аз няма какво повече да казвам и тук и на мейл. За мен нещата си остават същите

П.С. Честито на закупилия обективите! Ще чакаме снимки, че Юри Славчев така и не ми прати поне едно кадро с Юпитера да оплакна око

Редактирано от автора , 09.06.2009 22:44:03

yurix - Слагай си ги на...нали знаеш къде.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола