Популярни снимки за

Всички снимки
...и смешно, и тъжно.

Неграмотно или не, оспамихме на детето темата (и за да няма обидени, да уточня - 'детето' е комплимент към младата и крехка юношеска възраст)
На мен не ми е смешно! Не може само да повтаряш какво си постигнал на 16, а да си неграмотен!
Силно се съмнявам някой тук да ме познава и да знае какъв сам като личност и като човек,колко знам и колко сам неграмотен,така че просто си гледайте работата всички
Без да те познавам ти казвам, че е грехота как си взел матурата по български...
Абе слънчице миличък да не казвам колко незаострен си,аз сам 10 клас и нямам матура или вие живеете о6те в 20 век

Редактирано от автора , 28.06.2009 00:59:43

В 20 век хората също са били грамотни.Останалите са пасли стадата.
Добре, да го кажа по друг начин - с този правопис няма как да си завършил основно образование по легалния начин.
Повярвай, BOZO, за съжаление има... и то точно заради това нехайство и потъпкване на българската писменост и култура. Не искам да си представям, че един ден ще се налага да обучавам детето си вкъщи, защото от ходенето на училище вече полза няма да има.
Бозо с такива жалки опити да ми казваш колко съм неграмотен просто няма да ме натъжиш защото съм завършил до 9 клас само със 6 и + тва до 7 клас съм бил във най-доброто училище в квартала което беше по добро от втора немска и сега съм във училище от топ 10 така че и ти павлина си затвори устата защото нз как се взимат оценки в 121 и във 31 с прякор бастилията.Така че вземете млъкнете и не ми обяснявайте как не сам завършил легално
Аз устата не съм си я и отваряла. Само пиша, пък ти пискаш. Малко ми е жал за теб... опитваш да избиеш някакъв комплекс за малоценност. Какво ме интересува мен къде си учил или къде учиш. С такъв неграмотен човек, с много крехка култура , надали някоя гимназия ще се похвали. А ти сЪ сецЪй колкУт щеш...

Редактирано от автора , 28.06.2009 14:35:00

yoleks,
Не са жалки опити, това са фактите - прегледай написаното от теб, ако искаш може и да го занесеш и на преподавателя по български език в училищата, където си учил. А това как си завършил си е твой проблем, резултата го виждаме всички.
По интересно ми е да гледам как съхне боя по стена отколкото сухарските разговори с вас.
Ти и това си правил в час по български език, затова правописа ти е на "ниво"
К'о стана, бре, Танасе...
Представи си,не съм гледал как съхне боя в час,но като те гледам,какъв си сухар може би тва си правил ти цял живот

Редактирано от автора , 29.06.2009 02:23:29

yoleks,
Нямаш толкова фантазия, че да ме характеризираш. Трябва още доста да папкаш...
Пише се по следния начин:
"Представи си, не съм гледал как съхне боя в час, но като те гледам,какъв си сухар, може би това си правил ти цял живот." Запетаите и точките са важно нещо. Понякога водят до неправилен изказ и от там- до неправилно разбиране у четящия. Не пренебрегвай това. Или да се изкажа по-просто, тъй като подозирам,че може и да не ме разбереш... "Ни ставЪ самУ с ядИне...трЕба и ЪкЪл!"
Представи си, не съм гледал как съхне боя в час, но като те гледам,какъв си сухар, може би това си правил ти цял живот

Редактирано от автора , 29.06.2009 02:27:25

Представи си, не съм гледал как съхне боя в час, но като те гледам,какъв си сухар, може би това си правил ти цял живот.

Редактирано от автора , 29.06.2009 02:28:12

Бозо,аз за мойте фантазий няма да почвам да говора, защото тогава ти ще изглеждаш като фен на Азис пред фенове на Металика.Павлина погледни ми коментара ,за който ми направи забележка да не кажеш,че не искам да се уча от грешките си
yoleks,не се нервирай,бре,сладур,стига си се обяснявал!Да не мислиш,че Бозо и Павлинка пишат много правилно!? Големите правописци къде били :))))я ги зарежи! :P

Редактирано от автора , 29.06.2009 02:43:31

Да! От бързане съм написал "раобта", но в сайта няма функция за редакция на темата, така че го оставих така. Не бях влизал от 2 седмици тука и вие напрао сте ме изяли за тва заглавие. Като гледам във ваще отговори, пояснявам - Заядливи Отговори. Цъщо има правописни грешки. Така че... Свиркайте си и не се впрягайте толкова :)
Не се впрягаме...важното е да е весело...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола