Популярни снимки за

Всички снимки
Imam edna malka ideq za sait-a no neznam do kakva stepen e osy6testvima!!!
Nemoje li da se napravi taka 4e vseki potrebitel koito ima snimki v sait da ima i sobstven potdomei. Tova e ulesnenie za vseki potrebitel za6toto ima mn hora na koito iskam naprimer da pokaza moi snimki no po4ti nqmam kak ili e dosta slojno za nqkoi.
i Naprimer:
Vmesto ...
http://4coolpics.com/album.php?aut=115 - ot kadeto trqbva da se otvorqt moite snimki da e prosto
http://maniack.4coolpics.com
kato adminitrator na sait imam nqkakva predtsava koe kak stava, no neznam i kak vi stoi problema s hostinga. Pri men e 1000 potdomeina pri vas moje da e drugo....
Imam i ideq kak da stane tova vypreki 4e e dosta slojno no prosto znam edin ot na4inite, no vie moje da znaete i drug....
Nqmam ni6to protiv i taka da si ostane sait-a, no tova go nqma v nito edin fotografski sait...
Кефи ме идеята
и мен ме кефи но дали ще стане и въобще дали може да се направи
Ideia: Neka se izmisli niakakva formula za iz4isliavane na reiting ili neshto podobno, koito reiting da pozvoliava niakakvi preferencii kato naprimer bezplatno u4astie v platen konkurs s edna snimka ili neshto podobno vie znaete po-dobre !

Oste neshto , moliavi nai-iskreno smenete tozi bial fon mnogo umoriava
da i spored men tova s reitinga e dobra ideq ne e losho da go ima, vypreki 4e tova si ima i otricatelni strani, no vse pak moje da se probva, a kolkoto do fona naistina malko drazni
A moje bi da se zabranqt i komentari ot neregistrirani potrebiteli
Хареса ми идеята на jordan_rusev за стимулиране!

От днес, 12 Март 2005г. всяка "Снимка на седмицата" ще получава един БЕЗПЛАТЕН код. Активирайки кода автора на снимката ще може да ползва една от следните услуги:

-да качи 10 снимки извън седмичния си лимит
-да участва с 3 снимки в специалните конкурси
-да гласува 5 пъти в специалните конкурси
-да покаже своя снимка на първа страница

Авторите участващи в надпреварата за "Снимка на седмицата" да си покажат E-mail в личния профил за палучаване на кода!

Редактирано от администратор , 12.03.2005 08:24:31

А за реитинг на потребителите, потдомейни и т.н. ще стане ли или не?
Мислим по въпроса
Ще раздадем кодове и на всички автори участващи със снимки в изложбата. Колкото снимки - толкова на брой безплатни кода
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола