За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Доган: "В мен е концентрирана властта!"
YouTube - Доган: "В мен е концентри...
Източник: youtube.com
&eurl=http://svejo.net/home/link_summary/298842-Vurhovnata-naglost-si-ima-novo-ime-Ahmed-Dogan&feature=player_embedded
YouTube - Доган: "В мен е концентри...
Източник: youtube.com
Без коментар.
НЕ ГЛАСУВАЙ ЗА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ:
Редактирано от автора , 25.06.2009 19:52:31
Ебати ........................................ на жълтите павета.Заради такива ......... като ..... Доган,хората напускат България
.........Извинения ако деца четат този коментар.
.........Извинения ако деца четат този коментар.
Редактирано от администратор , 26.06.2009 08:29:39
Вие пък човека се "изпусна" от грешната дуПка
ПСЪ:
ПСЪ:
Редактирано от автора , 26.06.2009 02:15:42
Гаден мазняр.
Дано админа не изтрие темата като неудобна!
админе,поне изтрий целият коментар,тази цензура дето си изпраскал не е добре
Spam: това прилича на тема за "Къде да си тествам пистолета/пушката. Намиране и отстрелване на живи цели"
По темата: Наглостта на Дупедатите (деПУТатите)е необхватна, дори за Никонци или Канонци, чиято оптика би взела доста точно на мерник и с перфектен фокус нечии мазни физиономии. Народа го е казал нявга:"Каквото посееш, такова ще пожънеш" .... в този ред на мисли, кой ли го избра този, дето май с презрение се нарича Българин и тачи джоба си, властолюбеца от чуждо потекло .... каквото и да напиша, ще бъде нищо а едва ли ще помогне да се изкорени подобен манталитет.
PS: междудругото, мисля, че и с Olympusa бих го взел на доста точен прицел
По темата: Наглостта на Дупедатите (деПУТатите)е необхватна, дори за Никонци или Канонци, чиято оптика би взела доста точно на мерник и с перфектен фокус нечии мазни физиономии. Народа го е казал нявга:"Каквото посееш, такова ще пожънеш" .... в този ред на мисли, кой ли го избра този, дето май с презрение се нарича Българин и тачи джоба си, властолюбеца от чуждо потекло .... каквото и да напиша, ще бъде нищо а едва ли ще помогне да се изкорени подобен манталитет.
PS: междудругото, мисля, че и с Olympusa бих го взел на доста точен прицел
Редактирано от автора , 26.06.2009 18:04:55
Ахмед Демир Доган е бивш затворник. Сега е законотворец.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!