Популярни снимки за

Всички снимки

'Айде още една идиотска тема за отдих

Продавам печка на дърва - модел "Циганска любов". Един стар "Раховец" и един неработещ хладилник "Мраз". Първата стока има два златни зъба и не е много сговорчива. Втората няма златни зъби, но пък е доста сговорчива, а третата стока ако ви проговори трябва да се обърнете към психиатър. Та така... Очаквам огромен наплив! Давайте оферти!
:)))) Подарявам един почти неработещ хладилник, със здрава крушка, здраво реле за компресор натегнато целенасочено, леко изтормозен но непропускащ уплътнел ... така като гледам, може да се сватосат с "мраза" но пък за сметка на това, след 1 минута работа дава на късо и мигат ламБите наоколо . Идеален е за нощни снимки, тъй като лесно и бързо премахва околната светлина която пречи за работата на AF ;)

Приемам оферти на радиостанцията, която е в малко по-невзрачно състояние

Редактирано от автора , 29.06.2009 04:30:44

Те до къде докара народо таз финансова криза,да и се не види у пущинята смотана -от къде се довлече!?Хората покъщина да продават и от най-милото да се отказват-хладилника!..тц тц тц.. ох!..Аз моя засега само съм го изключила,що да ми връти ток залудо,та само да се нервирам и ядосвам!Ама,тъй ако продължава,не ше го продам/оти,сите сме на това дередже и нема кой да ми го купи/а кат нищо ше го изхвърля тоя паметник смотан ,дека само место ми заема у кухнето.Хайде,приятели,останете си със здраве и успех в продажбата!
Павлина ти направо описа кухнята и част от хола на вилата ми :Д което е странно,че там имаме място за камина,но не сме махали циганската любов.Впрочем тази печица отоплява хол,който е над 7 метра висок и става мн приятно с нея
Весела тема!
yoleks,
Знам ааааз. Хайде не се стягайте. Кой, каквото има - да продава. "Мраза" ще проработи докато се намери кУпУвачЪ.
Мраз-а го зимам и неработещ :) 5 лева начална цена
5 лева..много добре... Кой каза 10?
Хе-хе, Мраз-а е бойна машина, няма такова състояние - неработещ.
mitakabg,
Има "в почивка", а?
А некой е казал 10 а сме влезнали в разправии! 5 лева окончателна цена - да се пише продаден и да се доставя! :)
Mr_G: Как да ти го пратя? По куриер или да ангажирам някой братЧед с каруцата... май ще излезе по ефтино.
Павлина бих купил печицата,ако не си бяхме направили камината вече в апартамента.ГОРЕЩО Я ПРЕПОРЪЧВАМ ТАЗ ПЕЧКА !!
pavlina_vd - лична доставка, естествено! К'во е т'ва куриер, каруца ... на бягане от отговорност ми мяза ... Цели ПЕТ ЛЕВА давам ... :)

Редактирано от автора , 29.06.2009 19:11:30

Mr_G Добре!Казвай адреса и ще я нося на гръб!
За мраз давам 7 лв ;) и
stb - да не си разваляме отношенията, ей! Мраз-а е продаден :) Може за некоя от печките да се пазариш :)
pavlina - как къде - в hammer studio :)
Ех, минах се с 2 лева.Пфууу... А представи си да цъфна с хладилника под ръка и 24 карата смайл?

Редактирано от автора , 29.06.2009 19:44:11

Ми заповядай :) Ама носи ХЛАДИЛНИКА ... бирата от нас :)
Ах как ме е яд сега, че не съм от София... щеше да бъде интересно...
Mraz 140 s meden izparitel-nema po -dobar hladilnik :) Trqt mu to4no 10 min.za da si naprawi temperatura i e adski ikonomi4en :)
UnStable Ами да... те затова го купиха толкоз бързо..
Тц тц тц и сега се чудя какво да правя с толкоз много пари?!

Редактирано от автора , 29.06.2009 20:49:17

С една част си купи нещо да се поглезиш, че си врътнала яка сделка, а другата на депозит в банката :)
Там вече става сложно... трябва да видя как вървят лихвите по депозитите в различните банки...Каква мъка ми дойде на главата... А с другите мисля да си купя един хеликоптер да сЪ ШляИъ Пу селУ...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола