Популярни снимки за

Всички снимки

PC и натурална родна дивотия

Пресатурираните 3Д анимирани клипчета взеха да къртят мивки и у нас и да ентусиазират селянията и неграмотните да плачат в патриотичен възторг, колко велика ни е природата и колко прости те. Да сме си отворели очите да я видим...така ни сочели западняците!
Аз лично съм видял всеки кадър от първият филм през своя обектив, и реалити е малко по-иначе. Мечките, дивите свине и вълците не се движат по...иначе празните пътища....някакси.
Разбира се, така най-лесно се пласират полинически послания.
- Вижте каква природа има на някакво забутано кътче - с което сега ви запознаваме нас, умните...а аборигените там не са пречка!
България е страната на вълците и мечките, а от аборигените всеки 4-ти е малцинствен и влачи рало след волове.
Може и да са прави...като гледам...коментарите.

България - През Дивия Балкан 2 - 5 Ч...
Източник: vbox7.com

България - През Дивия Балкан 1 - 5 Ч...
Източник: vbox7.com

Редактирано от администратор , 18.07.2009 08:42:27

Иначе...мечките у нас са си в резервати. Хрисимите екземпляри се пускат и в някои народни паркове. Срещат се изключително рядко и броят им е значително по-малък от произволна западна страна - според ловните статистики.
- за дивите свине да не говорим - броят им по спомен е в десетки пъти под този, който се убива в Германия например!
- вълци сигурно има около хиляда (пак безкрайно малко....ако не смятаме и тия в парламента), но те дойдоха отвън деведесета, когато се махнаха мрежите от границата ни (най-вече от Югославия, други през замръзналият Дунав една люта зима). Преди това соца смяташе, че са вредни и нямаше нито един от около 47-ма година. Срещал съм им незавятата диря, но никога не допускат да ги видиш....камо ли да ги...снимаш...така.
- Орането с рало...и КОН обаче (не вол) се позавърна из няколко съвсем зарязани крайща на страната ни след 90-та. Преди това нека някои каже, че го е имало.
- Синьолилави соколи и подобни няма не само тук, а лисиците, змиите и др. живеят точно така където и да е по света.
- По Велека има останали няколкостотин костенурки от тоя вид, а в устието и и на Синеморец така се снима на чисто....само ако ти разчистят терена. Иначе е трудно разминаването с лодки по реката.
- те точно тая лодка с делфините и аз съм я снимал....а Несебър от тая гледна точка също.
Разликата от "парк" или "зоопарк" на малкото ни останали такива места е само....липсата все оке на табелки.
Не знам какво те притеснява - филма е много добър, личи си операторско майсторство, познаване и умение за работа с техниката. И в крайна сметка това е действително - България не е само жълтите павета, морската столица и руините под тепетата..

И какви "полинически послания", къде под вола теле търсиш, това е документален филм, който не е сниман от българин...
BOZO притеснява ме точно това - професионално изпипаната 3Д виртуална визия в по-голямата част на филма впрегната в услуга на политически послания.
Документалната стойност на филма е равна на нула, защото е напълно извън фактите и реалността. Избирателна реалност е меко казано. Манипулирана е по-точно.
--------------------------

Няма лошо този виртуален свят да радва плебса където и да е....подобно на сатурираните безлични пейзажчета по фотофорумите.....нека да е впрегнат само в изкуството, а не в политиката.

http://www.youtube.com/watch?v=3C7ntxbcQ1M

Поздрави с една страхотна песен на Пино, изпъстрен клипа с подобни иреалности

(признавам си, че и аз "хлипах" в преклонение пред природата докато го гледах на прима волта , но после дато седнах да си задавам критично въпроси....остава само харесването от визията...но тя е само една ...фантазия! Дори я преведох - виж текста е уникумен на песента, и кърти запада...а тук не е поникнал въобще)

Тази пролет Европа ще се промени
хората ще станат по-искренни
ще дойде Мира
нашата любов лети
между пушека и дима

След 20 години на всички ще им се повръща да гледат нещо....такова, а в сайтовете то ще е в секция "манипулация, колаж и т.н."

Пазете се до тогава !
Не ставайте смешни, като онова българче дето хлипа в патриотична гордост, че го наричат абориген ! ....и докато си изписва патоса от хлипането eto taka 4ak 6edioovarno i bestovo

а иначе...по статистика у нас се карат повече Мерцедеси средно на глава от населението спрямо Германия...и то доста (че и аз) , иначе Италия има шанс да ни конкурира в това отношение

На "човек", на които на 3Д анимация като за олигофрени...трябва да му показваш и обясняваш, къде се намира България и че има такава....е много лесно да му внушиш после каквото и да е !

Редактирано от автора , 17.07.2009 18:32:38

Къде видя политическо послание, филма представя уникална природа и част от българския бит, които ще привлекат немалко туристи.
Стига мрънкане - и аз съм снимал това, и аз съм го снимал така - като не ти харесва как е
направено вземи и го направи по-хубаво, качи някъде и пусни линк да видим, иначе само празни приказки...
Филма цепи с качество и съдържание, не видях никъде 3D анимация, просто е заснет и монтиран професионално.
Ще се радвам ако някой покаже, че може и по-добре. Светът се върти, вселената се разширява- плебеса остава, а тук в България Императорите ги затварят в лудницата...

Редактирано от автора , 17.07.2009 18:34:00

бъррр. ....
"Къде видя политическо послание, филма представя уникална природа и част от българския бит, които ще привлекат немалко туристи. "[

- това ли е твоята представа за патриотизъм....и опазване на това, което се опазва най-добре ако си остане точно така?

А снимки...ама точно от същата гледна точка и места мога да ти пускам до второ пришествие....и защо да не почна сега

Де...да имаше толко цаца в морето ни (само тя остана), колкото цаца в обектива на тоя и колко има пред мониторите
За щъркелите да не говорим...в сотици хилядни ята .
Достта...доста по назад сме от произволно европейско риболовно място

Редактирано от автора , 17.07.2009 18:39:21

Но ти май искаш филм да ти покажа?

Май наливам от пусто в празно.
На различни честоти явно приемаме и предаваме.
За един нещо е разруха и антипатриотично...за другият - върха на патриотизма.
То се видя от реалността, ако някои има още недрогиран да я гледа.
Mobby_Dick,
Накъде избяга свинкята - политика, патриотизъм, разруха...
Не четеш хубаво, ама както и да е - напиши си каквото си решил да пишеш, то се знае, че в края винаги се губи връзката с началото.
Докато си настройваш приемника/предавателя пишейки,
аз ще отида с приятелите да видя как ще ни подейства на патриотизма ледената бира и пържената рибка...
Ходи да си гониш свинкята вместо да си ми прима писта на всеки пост.
Остават два часа до апокалипсиса. Животните се събрали в гората и се чудят какво да правят. Маймуната казала:
- Абе, дайте да си направим една оргия, една мешена секс салата, тъй и тъй щи се мре!
Започнал див животински групов секс, кой кого чука, няма значение. Слонът започнал да чука жирафката, а тя недоволно обърнала муцуна към него и го пита:
- Що си сложил презерватив, нали ще мрем след час?
- Не съм сложил презерватив, питонът, ми прави свирка...
Свалях филма от замунда и го гледах наистина в захлас. Единственото лошо впечатление ми направи представената част от битът ни, но тя не невярна.
Това, което ме вбеси много повече факта, че филма е продукция на чужда държава!!!Като няма българи, които да направят такъв качествен филм, за стимулиране туризам в Бъргария, ще гледаме, ще цъкаме и май е по-добре да си мълчим!
Как му е оригиналното заглавие?
Accept: YouTube - Bulgarien - Durch den wilden Balkan 1-5
Източник: youtube.com

Редактирано от автора , 08.08.2009 20:41:19

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола