Популярни снимки за

Всички снимки

Има разговори на маса за Новогодишните почивни дни ...ВАЖНО!

Си111 : след петък !
Какво значи по- премерени фанансови възможности ? Все пак става въпрос за Нова година. Предполагам, че няма човек, който да не задели някаква сума от бюджета си за този празник - независимо дали ще го прекарва навън или у дома.
Не ме разбирайте погрешно - не критикувам търсенето на по-евтини варианти. Но нека все пак те да бъдат в рамките на разумното. Никоя крайност не е добра. И в този смисъл едва ли полевите условия ще зарадват някого, особено ако те поставят на изпитание цялото изкарване на празника.
MamaNaDvama, намираме се на място, което е тема за предложения и ако имате такива - просто ги направете
Мами, нищо лошо не виджам в идеята да не ме "обслужват" открай до край на Нова Година! Едното хапване ми е достатъчно, а и не мисля, че ще остане без екстри "от заведението! :)
В това да си носим пиенето си има чар! Най-накрая се надявам да вкусите виното ми, дето му се нагледахте и на лозята, и на избата! Не сте го пили, но мисля че това ще е първия хит на вечерта!
Така че - аз съм за Горна Баня и дано ми се случи да отделя на вас, всичките си приятели повече време отколкото се случва напоследък!
ми да
все едно се събрали у някой приятел.... само дето никой апартамент не може да ни побере така че се изнасяме на в голяма зала
предложението е разумно

после ще свирим на тромбон и ще пием аааа ще пеем : червеното вини снощо го из хлъц пихме
на мен идеята ми допада,за сега ме бройте!
Идеята много ми допада. Който иска може да си вземе стая ,а който не - да не го прави. Винаги съм уважавала възможността за избор.
По отношение на цените - не мисля че въпроса е толкова в парите, а в онова което се предлага. Масово офертите са за над 200 лв за вечерта и нито една от тях не прадлага с нещо повече. За мен важни са преди всичко хората и купона, така че бройте ни и нас
Е, аз ако идвам, за Нова година трябва да съм с жената, та още се чудя.
Ако не замина за Охрид, ще се помъча да дойда.
И аз за момента не обещавам за пресъствитето си.
Vadin, какво има да се чудиш, всички ще сме семейно, даже ние ако дойдем ще сме с детето и с още едно семейство с дете.
V kolko se subirate pri kmeta da i nie s Pileshtar da doidem? Nova Godina ideeeee
Като гледам не 30 ами над 50 човека ще сте за сега тез дето изказват намерение - тоест за бара няма да са никъб проблем тез 100 лева.
Тук варненската група също обсъжда такава възмойнот - може да се дотътрят 3-4 до 9-10 човека и от тука.... ама обсъждаме.
КАЖЕТЕ СРОК ДЕееее...!

П.С. а ко става за тез дето не ядат месо - примерно таз скара.. нещо не се връзва!

Редактирано от автора , 26.11.2005 16:32:49

...shte qde garniturata kym meshanata skara, plodove i skadkishi, malko li e?
BirdOfPray: Споко - всичко ще си осигурим според потребностите! Комунизма ще построим с други думи!

Май е уместно да се пусне тема за записване вече!!!
О.к.
темата за записвания е пусната:
http://www.4coolpics.com/forum.php?c=1&t=4371
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола