Популярни снимки за

Всички снимки

Картините, които плашат подсъзнанието ни

Защо изкуството може да ни въздейства силно? Защото то е най-близко до нашата душа и всъщност пресъздава душата на твореца, който го е създал. Има много случаи на музика, скулптура или картина, които да въздействат по странен начин на определени хора, защото докосват неосъзнатото в тях. Един такъв случай е картината, рисувана от Бил Стоунхъм, която кара нестабилни емоционално хора да им става лошо, когато я погледнат. Тее загубват съзнание, а в най-добрия започват да плачат. Най-въздействащата част от тази картина се намира в горния ляв ъгъл. Погледайте я само около пет минути и ще разберете защо! Картините, които плашат подсъзна...
Източник: magicaura.com

Картините, които плашат подсъзна...
Източник: magicaura.com
заболяха ме очите да я гледам, ама нито се разплаках нито ми стана лошо
Забележи - написано е, че въздейства на "нестабилни емоционално хора", явно, че тази диагноза не се отнася за теб. В интерес на истината, поне аз ги отворих много мънички и даже ми е трудно да се ориентирам...
Зоби диазепам и няма да те плашат...
Малко са гаднички ама..чак пък да са толкова въздействащи
Сългасен съм че това са доста въздействащи неща. На тази основа има цяло "изкуство", но забелязал съм че то допада на хора които не се замислят много как би било в реалността. Лично аз не го харесвам, струва ми се глуповато.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола