За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Една идея - да вземем да преместим тая седмица къркането за ПЕТЪКА ..... щото утре хем започват фирмените партита, хем ще има мачове а доколкото разбрах от някои хора няма да могат повечето да дойдат

...разгеле..
az sam za

Аз един път да мога в четвъртък и вие го сменихте за петък
Този петък едва ли ще успея, но ще се пробвам

Жужееее - ама ти всеки четвъртък обещаваш че ще дойдеш и ние решихме да те изненадаме за петък - барем сколасаш

Аз също не мога да дойда в четвъртък, защото ми се гледат мачовете. "ЗА" петък съм!
значи аз утре не мога да дойда но петък е тъпо
1 во сума хипита юпита и тем подобни ще се тъпчат в кръчмето
четвъртъка е неутрален ден проверен с годините защото ако възникнат идеи за викенда има един ден за обяна на мнения
иначе ако ще е инцидентно местене местете
но съм сигурен че ветераните в такива събирания като ойлюви драгиевци и тем подобни ще са на моето мнение
1 во сума хипита юпита и тем подобни ще се тъпчат в кръчмето
четвъртъка е неутрален ден проверен с годините защото ако възникнат идеи за викенда има един ден за обяна на мнения
иначе ако ще е инцидентно местене местете
но съм сигурен че ветераните в такива събирания като ойлюви драгиевци и тем подобни ще са на моето мнение
пък и мачове.... ще си развалям кефа за едните мачове
явно пак ще се цепим

явно пак ще се цепим
Samo za tazi sedmica - ina4e si ostava v 4etvartak!
deal

abe jumbo, kvi veterani kvi ... na koi mu puka? I ne zaplashvai s otcepvane, i po toq vypros na nikoi ne mu puka. Dryj se myjki i gledai machove.
Az sym tvyrdo za petyk, za vseki petyk, bih doshla daje i jumbo da ne doide, za ohliova da ne govorim..
Az sym tvyrdo za petyk, za vseki petyk, bih doshla daje i jumbo da ne doide, za ohliova da ne govorim..

ми идвай си в петък да видим ще намериш ли някой

Предполагам все ще се намери някой

Значи, за тая седмица, последно остава петък.
да за петъка си остава

аре ЪП !!!!

Ъп ами! :)))
Масата е на мое име Владимир Тодоров - за 15 човека за 7:30 8 :00 часа

За да коментирате, моля, влезте в профила си!