Популярни снимки за

Всички снимки

Здравейте!:) Имам въпрос...

Реших да посветя във фотографското изкуство седем годишната си палава племеница.:) Изпусна ми фотоапата и май го счупи. Обектива му не се прибира и стой леко пречупен... дава абсолютен дефокус...
Някой да знае добър сервиз за Canon? Моят фотоапарат е Canon Digital Ixus 50.
Здравей!
Ще следя темата, която си пуснала, защото въпросът е добър. Аз също не зная къде има сервизи за Canon в случай, че ми потрябва. Дано не ми се налага !

Снимам с Canon Power Shot S5IS и когато го купих миналата година дори за мен в началото беше тежък, а щом седем годишната ми дъщеря го поискаше направо умирах от ужас, че ще го изпусне. Тогава се разрових по заложните къщи и и купих само за 100лв. Canon Power Shot A430 на една година. Сега си има самочувствието, че прави снимки като мама , а аз съм спокойна за моя фотоапарат.

Ако твоя не подлежи на поправка търси своевременно по заложните къщи. Изпадат изгодни оферти понякога.
Фото и видео - Сервизна база

Адрес - Телефон - - WEB адрес

София - 807 92 60 - service@canon.bg

Канон България
ZENTEX
Потърси фирма за рециклиране на отпадъци...
В Германия струва от 3,99 € до 27,99 €
http://www.dooyoo.de/digitalkamera/canon-digital-ixus-50-1/
Аз бих купил нов, по-модерен.
Апаратите се чупят. Мина времето, когато семейството имаше някакво "апаратче", донесено от командировка в СССР и това беше вече за вечни времена. А и техниката трябва да се подменя.
Най-добре фирма за рециклиране, както казва колегата по-горе.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола