За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Реших да посветя във фотографското изкуство седем годишната си палава племеница.:) Изпусна ми фотоапата и май го счупи. Обектива му не се прибира и стой леко пречупен... дава абсолютен дефокус...
Някой да знае добър сервиз за Canon? Моят фотоапарат е Canon Digital Ixus 50.
Някой да знае добър сервиз за Canon? Моят фотоапарат е Canon Digital Ixus 50.
Здравей!
Ще следя темата, която си пуснала, защото въпросът е добър. Аз също не зная къде има сервизи за Canon в случай, че ми потрябва. Дано не ми се налага
!
Снимам с Canon Power Shot S5IS и когато го купих миналата година дори за мен в началото беше тежък, а щом седем годишната ми дъщеря го поискаше направо умирах от ужас, че ще го изпусне. Тогава се разрових по заложните къщи и и купих само за 100лв. Canon Power Shot A430 на една година. Сега си има самочувствието, че прави снимки като мама
, а аз съм спокойна за моя фотоапарат.
Ако твоя не подлежи на поправка търси своевременно по заложните къщи. Изпадат изгодни оферти понякога.
Ще следя темата, която си пуснала, защото въпросът е добър. Аз също не зная къде има сервизи за Canon в случай, че ми потрябва. Дано не ми се налага

Снимам с Canon Power Shot S5IS и когато го купих миналата година дори за мен в началото беше тежък, а щом седем годишната ми дъщеря го поискаше направо умирах от ужас, че ще го изпусне. Тогава се разрових по заложните къщи и и купих само за 100лв. Canon Power Shot A430 на една година. Сега си има самочувствието, че прави снимки като мама

Ако твоя не подлежи на поправка търси своевременно по заложните къщи. Изпадат изгодни оферти понякога.
Фото и видео - Сервизна база
Адрес - Телефон - - WEB адрес
София - 807 92 60 - service@canon.bg
Канон България
Адрес - Телефон - - WEB адрес
София - 807 92 60 - service@canon.bg
Канон България
ZENTEX
Потърси фирма за рециклиране на отпадъци...
В Германия струва от 3,99 € до 27,99 €
http://www.dooyoo.de/digitalkamera/canon-digital-ixus-50-1/
Аз бих купил нов, по-модерен.
Апаратите се чупят. Мина времето, когато семейството имаше някакво "апаратче", донесено от командировка в СССР и това беше вече за вечни времена. А и техниката трябва да се подменя.
Най-добре фирма за рециклиране, както казва колегата по-горе.
http://www.dooyoo.de/digitalkamera/canon-digital-ixus-50-1/
Аз бих купил нов, по-модерен.
Апаратите се чупят. Мина времето, когато семейството имаше някакво "апаратче", донесено от командировка в СССР и това беше вече за вечни времена. А и техниката трябва да се подменя.
Най-добре фирма за рециклиране, както казва колегата по-горе.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!