Популярни снимки за

Всички снимки

Трагедия в Охридското езеро!

15 българи загинаха след като туристически кораб се преобърна във водите на Охридското езеро!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=395114
пиша коментара си сега ,щот сега се връщам от почивка ...преди седмица бях там в Охрид ,пътувах с второто корабче - "Александрия" ,то е по голямо ,даже при пристигането под св. Наум заснех "Илинден" :

имах избор дали да се кача на "Илинден" или на "Александрия" ,цената бе около 6 евро на човек ,но с пазарлък пада на 5 /300 денара/,направи ми впечатление ,че докато не се напълни гемията - не тръгва ,то бе голямо подканяне и патардия от страна на кондукторите и персонала ... не се учудвам ,че са я претавярили ,а Илинден и с доста ниско ниво на борд над плавателната линия ,видно от снимката ...впрочем сега като се загледам и сп.пояси не са много - 4 плюс 4 ,спасителните жилетки - честно казано не видях и на Александрия .... голяма трагедия ,като се замисля ,че и при мен е имало риск ... както бяхме 4 възрастни и 4 деца настръхвам !
Бог да прости загиналите !... и Бог да пази нас живите от безотговорност и алчнотия ,щот като чета коментарите за трагедията май и там контролните институции не си гледат съвестно работата !
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола