Популярни снимки за

Всички снимки

Авторска изложба на Силва Тонева `По - силни от огъня`. Изложба "Аз и водата" на "Моста на влюбените" пред НДК. Наградени автори: elenajs, Masteral, fosto, rosivas. Честито!

На откриването на Авторската изложба на Силва Тонева - silvia присъстваха директорът на ГДПБС - главен комисар Николай Николов, директорът на Столичната пожарна - комисар Иван Илиев, началник сектор "Превантивна дейност" гл.инспектор Стефан Стефанов и много гости.
В изложбата може да видите уникални кадри снимани при изключително трудни условия на горски и градски пожари, както и кадри от наши и международни състезания за деца и пожарникари.

След откриването на изложбата на silvia отидохме да разгледаме тази на "Софийска вода", за която научихме от akuji. От 50-те фотографии повече от половината се оказаха на наши съфорумци.

На masteral преброих около десет фотографии

elenajs с три

Vladislava1306

rosivas поне с две

lina поне с две

fosto с три

...
Имаше още фотографии, които съм виждала в сайта, но не знам на кого са, авторите да се обадят
Изложбата може да разгледате до 26-ти септември включително, когато ще се определят победителя и наградените.
Поздравления и очакваме да оберете наградите!

Редактирано от администратор , 29.09.2009 22:27:02

От репортажа на akuji
Ето и видео, направено от организаторите, за изложбата "Аз и водата".
YouTube - "Water and I" exhibition, Изложба...
Източник: youtube.com

Награждаване на победителя в раздел "Водата и природата" - elenajs за серията "Водните огледала на България"

Награждаване на победителя в раздел "Агрегатни състояния" - rosivas за снимката "Изгрев над Беглика"

Награждаване на победителя в конкурса и победителя в раздел \"Водна стихия\" - Masteral - Александър Иванов - всъщност една трета от изложбата беше от прекрасни негови кадри!

В раздел "Водата и здравето наградата отнесе колегата Fosto Честито на всички наградени и още много успехи!!!
Браво, страхотни сте! Пак обрахте наградите :)
Благодарим на spstefanov за обстойния репортаж

Редактирано от администратор , 27.09.2009 09:10:42

Честито на всички, в това число и на Rumcho - за наградата в категория "Посланията на водата"!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола