Популярни снимки за

Всички снимки

Моля за разрешение

Здравейте,

Имам намерение да си направя сайт с тематика българска етнография, бит и начин на живот на българите от 19-ти и началото на 20-век. По-точна представа можете да добиете от макета на началната страница (снимката в макета е моя).

Тъй като не съм фотограф (снимам като всеки друг любител), моля за вашето разрешение да пубилкувам ваши снимки в този сайт в съответните галерии - Стари къщи, Църкви и манастири, Села и градове, Природа.

Ако получа вашето разрешение, под всяка снимка ще поместя следното:

Източник - НИК / Гражданско име
http://4coolpics.com/НИК.htm

Ще посоча вашия ник или име (или и двете) според вашите предпочитания.

Моля съгласните да ми отговорят с да и предпочитание за позоваването, а несъгласните с не.
Добра инициатива но няма да стане по този начин.

"Всички снимки и материали, публикувани на сайта Забавления с фотография, са със запазени авторски права.
Използването им без писменото съгласието на автора е нарушение на Закона за авторското право и сродните му права"

Ще трябва да се свържеш с всеки автор от когото си харесал снимки поотделно и да получиш необходимото от него разрешение

Добре е да имаш разрешението "на хартия" с превю на снимката и уточнен размер на публикуване за да си спестиш проблеми в бъдеще.

Успех в начинанието!
Благодаря Plam! И аз в началото така мислех и даже получих едно разрешение по мейла, но като видях от колко автори и за колко снимки трябва да поискам разрешение, като инженер, реших да оптимизирам процеса.

Е, правилата са си правила. Като си избера снимките ще си направя списък на авторите и ще им пиша поотделно.
При това условие - не.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола