За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
то ние с гешко за това ходим по двойки до тоалетната че него нещо го мъчи паркенсона

Не мога да се сетя как се казваше онзи немец, който все ми крие нещата...Jumbo, сещаш ли се? аааааааа, сетих се; казваше се някой си Алцхаймер

дето ми взе акъла бе....
Коментара на Pileshtar е всъщност мой, щот ни са бях логнал и не я бях отлогнал (ако ма разбираш накъде бия)
мале с какви старци ще съм на нова година
дано поне да има някои дето да може да каже

Гешко, няма да се плашиш, то туй от възраста! Старост-нерадост дет са вика, нали...
svetal: ако много треперят ръцете и не можем да вдигнем чашите, ще оставим очите да говорят!
svetal: ако много треперят ръцете и не можем да вдигнем чашите, ще оставим очите да говорят!

svetal:
А, как тъй моя пост мина преди твоя, не знам
А, как тъй моя пост мина преди твоя, не знам

важното е да не разливаме

bla-bla-BLA! Be stiga ste se obqsnqvali koi na kolko e..tuk da ne e rubrika za zapoznanstva
Koito shte idva da se zapisva, kvo me interesuva koi na kolko e, nema da vi pristavam tepyrva...

абе козмо аз сериозно се замислям че имаш някакви проблеми
ние тук се забавляваме а на теб все нещо ти е криво (да не казвам какво друго)
ние тук се забавляваме а на теб все нещо ти е криво (да не казвам какво друго)

абе козмо и аз сериозно се замислям че имаш някакви проблеми
ние тук се забавляваме, кой както умее, без никого да обиждаме, а само до теб не стига майтапа; може би повредата е само в твоя монитор (a template of Jumbos message was used)
ние тук се забавляваме, кой както умее, без никого да обиждаме, а само до теб не стига майтапа; може би повредата е само в твоя монитор (a template of Jumbos message was used)

e az syshtoto pravq, interesno mi e kak se zabavlqvate kato nqmate 4uvstvo za humоr

Dragi geshko i jumbo,
nqmam nishto protiv vas i tova da se zabavlqvate. Molq vi, ne mislete, men i moite problemi i ne se dokachaite kato oshtipani gospojici. Prosto moeto 4uvstvo za humor e po-razlichno ot vasheto i qvno ne go razbirate, za koeto nqma da vi narochvam che imate problemi
nqmam nishto protiv vas i tova da se zabavlqvate. Molq vi, ne mislete, men i moite problemi i ne se dokachaite kato oshtipani gospojici. Prosto moeto 4uvstvo za humor e po-razlichno ot vasheto i qvno ne go razbirate, za koeto nqma da vi narochvam che imate problemi

ще ви дърпам ушите на всичките еии
ха наздраве по случаи първият сняг

И на мен ли? (пърхам с мигли)

За Jumbo не знам ама аз наистина имам проблеми (парични), освен това нямам никакви претенций за чувство за хумор, точно обратното - известен съм със своя ригиден характер и скучно присъствие, както и със злобните си подмятания и завистлива душица. Въпреки всичко мисля, че ще си изкараме страхотно на Нова Година (дори и преклонната възраст няма да ни попречи)

От: geshko
Дата: 18.12.2005 22:24 Отговори
За Jumbo не знам ама аз наистина имам проблеми (парични), освен това нямам никакви претенций за чувство за хумор, точно обратното - известен съм със своя ригиден характер и скучно присъствие, както и със злобните си подмятания и завистлива душица. Въпреки всичко мисля, че ще си изкараме страхотно на Нова Година (дори и преклонната възраст няма да ни попречи)
АаА Вее ъъъ Гешко !
понеже не ми пука
малко в повечко се разтъковах
от което получих немного обилно слюнкоотделяне
парене между бузите
и ми се подлютиха соплоте до степен на токксичност
правейки сълзите ми светло лиляви
в смисъл ................ ... .
в същтност исках да питам моиш ли ми услужи едноктартно с мокра носна кърпичка
може и трета ръка
Дата: 18.12.2005 22:24 Отговори
АаА Вее ъъъ Гешко !
понеже не ми пука
малко в повечко се разтъковах
от което получих немного обилно слюнкоотделяне
парене между бузите
и ми се подлютиха соплоте до степен на токксичност
правейки сълзите ми светло лиляви
в смисъл ................ ... .
в същтност исках да питам моиш ли ми услужи едноктартно с мокра носна кърпичка
може и трета ръка
Хайде и аз се пиша!!! 3 броя!
Колко станахме? Ще ни събере ли хотела? 100 - 200 Фото фена???

GQG
Дата: 20.12.2005 18:45 Отговори
Хайде и аз се пиша!!! 3 броя! Колко станахме? Ще ни събере ли хотела? 100 - 200 Фото фена???
..........................................................
за сега все още има места
Дата: 20.12.2005 18:45 Отговори
Хайде и аз се пиша!!! 3 броя! Колко станахме? Ще ни събере ли хотела? 100 - 200 Фото фена???
..........................................................
за сега все още има места

.
Редактирано от автора , 26.12.2005 11:43:53
Нали няма проблем да взема още двама и да платят на място? Също ме интересува дали от сега трябва да им резервирам стая или пак на място?
От: geshko
Дата: 26.12.2005 11:46 Отговори
Нали няма проблем да взема още двама и да платят на място? Също ме интересува дали от сега трябва да им резервирам стая или пак на място?
...........................................................Желателно е ако искат да вечерят и т.н. да се включат веднага, все пак на Пилещар ще и трябва време да им похарчи парите -за да могат те да ги консумират като се явят- на ресторанта също му трябва време за да могат евентуално и да вечерят.
П.П.коо стана с мократа ползвана кърпичка ! ?
Дата: 26.12.2005 11:46 Отговори
...........................................................Желателно е ако искат да вечерят и т.н. да се включат веднага, все пак на Пилещар ще и трябва време да им похарчи парите -за да могат те да ги консумират като се явят- на ресторанта също му трябва време за да могат евентуално и да вечерят.
П.П.коо стана с мократа ползвана кърпичка ! ?
Добре; записвам още двама за вечеря и преспиване (също двойна сая). Парите (100лв) ще ти дам в четвъртък; нали ще има сбирка?
Какво имаш предвид "Пилещар да им похарчи парите"? До колкоо знам още не си разпределил задачите.?..
П.П. Имам само една стара, суха носна кърпа, която ми е скъп подарък!
Какво имаш предвид "Пилещар да им похарчи парите"? До колкоо знам още не си разпределил задачите.?..
П.П. Имам само една стара, суха носна кърпа, която ми е скъп подарък!

Забравих да кажа, че става дума за сестра ми и една нейна приятелка.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!