За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Начинаещ фотограф търси подобна или по-добра(и) с цел яко снимане насам и натам в почивните дни,(предимство е собствения транспорт).Начинаещия фотограф поема разходите по мероприятието,както и възможноста да я светне на Photoshop при проявено желание. P.S.(изобщо не се бъзикам) ;) argo@mail.bg
Фотограф любител с опит, търси подобна за яко снимане и т.н. собствен транспорт с висока проходимост, познания по фото шоп фото пеитн и др. никакви финансови проблеми!!!

AMI forografa - ako iska da se nau4i ... samo jeni li tyrsi - haha
Малииии гледай ти каква стана тука!
ehaaaa, chak da mu se priiska na chovek ....

хихихихихихи - сега остава и самоснимачките да си поискат и грешка нема да има

професионалист търси аматьорка за да не му намира кусури

AMI AZ NJMAM OPIT V TEJ NE6TA.AKO ISKA6 MI PI6I NA PLUVKINJTA@ABV.BG
jumbo
чудя се как така няма да му намери кусур?! Искам да видя това - послушна мадама ?!

абе то ясно че ще намери
ама няма да е сигурна за какво става дума така че философски погледнато и иначе изречено а всъщност казано и някак неподчертано защото логиката показва как същността на върпоса опира до факта диалектически насочен към обстоятелсвеноста на твърденито с недоказани основания за мнение тежащо според принципа на съгласуването и разискването на кусура
или с една дума
аматьорите не знаят що е кусур а само се възхищават на моята визуално приемлива представа за поглед върху материята бомбардирана от фотони на насочено успоредно движение и тяхното отразяване в смисъла на рефлекция с променяте на цветовия спектър и времево пространсво с което на нервноелектронно ниво се получават биохимични процеси водещи до разграждане на аминокиселини с цел получаване на енергия за отделяне на специфични хормони на щастието и притежаващи качестводо за предизвикване на лаически казано душевен оргазъм предизвикан от сетивните органи и достигнали до мозъка на въприемащия индивидуален субект на влияние
ама няма да е сигурна за какво става дума така че философски погледнато и иначе изречено а всъщност казано и някак неподчертано защото логиката показва как същността на върпоса опира до факта диалектически насочен към обстоятелсвеноста на твърденито с недоказани основания за мнение тежащо според принципа на съгласуването и разискването на кусура
или с една дума
аматьорите не знаят що е кусур а само се възхищават на моята визуално приемлива представа за поглед върху материята бомбардирана от фотони на насочено успоредно движение и тяхното отразяване в смисъла на рефлекция с променяте на цветовия спектър и времево пространсво с което на нервноелектронно ниво се получават биохимични процеси водещи до разграждане на аминокиселини с цел получаване на енергия за отделяне на специфични хормони на щастието и притежаващи качестводо за предизвикване на лаически казано душевен оргазъм предизвикан от сетивните органи и достигнали до мозъка на въприемащия индивидуален субект на влияние

егати миш-машА

jumbo ша та съдя заболя ме корема от смях

да правилно се ориентирах
мъжете се оправят с текста без проблем
мъжете се оправят с текста без проблем

Уф сега пък се чудя що ли ми трябваше да разпращам вицове?
Мадамата ,ако не е сигурна, за що иде реч(напоследък „пис”) не е достойна за условната половина , заслужаваща да провокира интереса на останалата (хипотетично), която използва незнанието и помощни средства за достигане на менталното удоволствие , потдикващо към „получаване на енергия за отделяне на специфични хормони на щастието...”
с други думи
интереса провокирал ме към воайорство благодарение на (очевидно) успешния похват , визуализира в съзнанието ми манипулацията на кято се поддават (не само) незнаещите и се трансформира в (не)логично обяснение ,заплашащо да се превърне в обикновено оправдание -.
Мадамата ,ако не е сигурна, за що иде реч(напоследък „пис”) не е достойна за условната половина , заслужаваща да провокира интереса на останалата (хипотетично), която използва незнанието и помощни средства за достигане на менталното удоволствие , потдикващо към „получаване на енергия за отделяне на специфични хормони на щастието...”
с други думи
интереса провокирал ме към воайорство благодарение на (очевидно) успешния похват , визуализира в съзнанието ми манипулацията на кято се поддават (не само) незнаещите и се трансформира в (не)логично обяснение ,заплашащо да се превърне в обикновено оправдание -.
ееееех рЪзбрахмЪсЪЪЪЪ
e bravo na vas be,nqkoi hora mai si nqmat rabota...
mai dosta qsno sum napisal temata ama koi ti 4ete
i da vmetna pi6e podobna a ne PODOBEN!
mai dosta qsno sum napisal temata ama koi ti 4ete

i da vmetna pi6e podobna a ne PODOBEN!
Редактирано от автора , 29.11.2005 18:14:58
ми то малко кат сладур.ком звучи

teb kvo te pritesnqva? ili da ida v sladur da potursq fotografka?neznaeh 4e kolejkite pose6tavat redovno sladur!

ARGO, aйде не се впрягай, търсим веселото

хихихихихихихихи -
смазвам се с тая тема

ЧОВЕКО... да знаеш - фъчкамо е в Сладур.ком с фотографки...
Пробвай и ще намериш цял камион!
ПА и палави има и всекакви!!
А иначе- като ти видях снимките - евала ти праим човече - професионално работиш!
Пробвай и ще намериш цял камион!

ПА и палави има и всекакви!!
А иначе- като ти видях снимките - евала ти праим човече - професионално работиш!

ARGO наистина имаш страхотни снимки /според мен/. Но и аз не разбирам защо търсиш "подобна"? Не мисля че някой подобен не би ти свършил работа в начинанието за обмяна на опит и снимане насам натам. Изглеждаш доста сериозен човек, а поста ти наистина е като обява за запознанство.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!