За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте,притежавам фото апарат Канонпауър шот а85 от около 5 години.Тъй като имам и друк апарат го подарих на мойте родители,но след известно време почнал да прави проблемации.Като се включи,на дисплея се появява черта хоризонтална,а поднея се вижда в лиаво.След като се снима показва снимката като размазана по точно като сливаща се вода оцветена също в лилаво Носих го в сервиз Зентекс и те ми казаха че,ремонта струва към 100лева и това било от пробита матрица и нямало смисъл да го правя щото имало вече апаратчета за по 200лв.,и пак ако го оправят щяло да се развали Та въпроса е следния къде да го отнеса пак за консултация и евентуален ремонт по-евтин На отговорилите предварително благодаря
Потърси фирма за рециклиране на отпадъци...
--------------
...и учебник по български език
--------------
...и учебник по български език
Мисля че си доста остроумен.
А аз мисля, че си неграмотен...
-------------------------------------
За 200 лв. ще купиш чисто нова бангия за мама, с 2 години гаранция. Зентекс е прав. Нищо не гарантира, че след подмяна на матрица няма да изгори друг компонент в сапуна. Затова - Техномаркет, текущата промоция и happy end...
-------------------------------------
За 200 лв. ще купиш чисто нова бангия за мама, с 2 години гаранция. Зентекс е прав. Нищо не гарантира, че след подмяна на матрица няма да изгори друг компонент в сапуна. Затова - Техномаркет, текущата промоция и happy end...
За да коментирате, моля, влезте в профила си!