Популярни снимки за

Всички снимки
продавам RGB кабели
дължина - 180см
цена 20лв

а кабелът изглежда така:

http://www.moregadgets.ca/catalog/images/av_rca3e.jpg
Всеки обикновен чинчов кабел х3 върши същата работа. Понеже RGB работи само при LCD или плазма телевизори, далеч по-смислено е човек да даде пари за графична карта с DVI изход /в случай, че няма/ и да си кънектне TV-то с преходник DVI-HDMI. Звука - през усилвателя в колоните. Истинското RGB куплиране е малко по-различна бира.
udoudo горе-долу имаш нещо вярно написано, но, RGB кабелът не работи само при LCD и плазмени телевизори. Сигналът е аналогов и качествата на кабела имат голямо значение за качествената връзка. Накратко казано, 'чинчовият' кабел няма нищо общо с RGB кабела, няма общо и с бирата. Ти имаш нужда да попрочетеш малко повече по тая тема може би
И за чий точно пък в тоя (фото) форум си лепиш обявите.......очаквам да видя и обява от рода на "Продавам керемиди"

п.п.
Това си е обикновен коаксиален кабел с чинч накрая,само не ме баламосвай че като са оцветени чинчовете по стандарта RGB та от там и кабела да е мнооого специален .Тройка AV чинч на HAMA върши същата работа предполагам

Редактирано от автора , 10.11.2009 23:29:26

глупости не ми се четат
Аз вече някъде споменах, че тоя тип кабели не са стандартните коаксиални, с импеданс 75ома и прочие, и че трябва човек да е малко по-добре запознат с тия неща, преди да пише глупости. Това кое и каква работа ще ти свърши човек си решава сам, ако не те устройват нещата, просто не пиши глупости. Незнам как може да се обясни факта, че подобни кабели има и от 100 и нагоре долара. Най-вероятно и те са от класа на Hama-та или от тези в Конрад, дето се продават на метър :)
иначе Светльо има доста приятни снимки в профила си
Човече, защо баламосваш хората, като аз съм връзвал с чинчове. RGB не е само аналогов. А не се използва в тръбни телевизори, защото "защо завършва на о". Използва се в професионални телевизионни монитори, които нямат нищо общо с телевизор. Много искам да те видя как ще куплираш Betacam с обикновен телевизор и ще гледаш RGB. Много, ама много искам. Или DigiBeta.
не ми се спори за пълни глупости, това е кабелът и това цената, ако не те устройва, отиваш някъде другаде
udoudo RBG-то е само аналогово и не работи само на LCD и плазми, прочети малко, както ти препоръчах, за да не пишеш такива огромни глупости
RGB съществува и в цифров вариант, защото е единствения съвременен професионален метод за цветопредаване. Единственият съвременен професионален. Използва се в професионалните цифрови формати, както и в Betacam на Sony - аналогов. В Betacam се записва отделно червен, син и яркостен сигнал. Твърде е вероятно да бъркаш S-video c RGB, но при S-video цветоразликовия сигнал се записва на куп и отделно яркостния. Пътечките са по-тесни, което ограничава копирането при монтаж - четвъртото копие е неизползваемо, докато при Betacam това се случва със седмото копие. Друга основна разлика е в наклона на пътечките, което влияе на дължината им, което пък позволява записването на по-високочестотен сигнал /по-детайлен/. Естествено - пак в полза на Betacam.
Освен това, писал съм плазма и LCD ТЕЛЕВИЗОРИ. Никъде не съм споменавал професионални телевизионни монитори.

Редактирано от автора , 11.11.2009 22:22:11

доста съм ти задължен за лекцията
доста съм впечатлен и за това, че се поправи
ти четеш доста книжки удо, обаче не си ги разбрал правилно Бъркаш сериозно понятията, S-видео и RGB сигналите са само аналогови. Чети и не ме занимавай с пълни глупости и несъществуващи работи
примерен линк, който обяснява просто нещата

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_display_interfaces
Да беше прочел и ти от този линк. Достатъчно достъпно е обяснено.
удо, върви някъде другаде да се освободиш от проблемите си
udoudo кой по дяволите си ти,да ми казваш какво да правя с вещите си и за колко да ги продам, четеш ли се какво пишеш ? Нормален човек ли си
Не съм нормален! И "Контрол" пеят за мен.
И все пак саита е за фотография....
Фотография и още нещо...
deadlirics е прав,сайта е за фотография Напълно съм съгласен с него. Обявата може да се смята за невалидна
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола