За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте!
Значи първо искам да се извиня ако за някои темата ми е безсмислена или нещо такова :)Не се занимавам професионално с фотография правя г0 за уд0волствие. Е, бих искала де, но по-нататъка! Та не това исках да кажа
...Искам да помоля тези които разбират от техниката да ми препоръчат какво да си взема кат0 за 1во време. Снимам с някакво си с0ни, к0ето не става... пък не разбирам от техника за да си взема сама
Както и да е надявам се няк0й да ми се отзове
ще му бъда много благ0дарна!
И благодаря на всички предварително
Значи първо искам да се извиня ако за някои темата ми е безсмислена или нещо такова :)Не се занимавам професионално с фотография правя г0 за уд0волствие. Е, бих искала де, но по-нататъка! Та не това исках да кажа

Сонито ти става за много неща. Запиши се на курс по фотография. За да има ефект от новата техника, която ще купиш.

снимка с некво сони за 200 леа .... ;]
Снимката е супер! Благодаря ви и на двамата все пак :)

Джино,адашката пак има някаква буквичка наподобяваща "О" ,за разлика от теб,който пише "тва",вместо "тОва" :)
Ах, смятай тука сега и ще се заяждаме ли... jino много ти блаодаря за съвета нямаам толкова пари обаче
А nesi на тебе ти благодаря за защитата
Иначе добре се придържаме към темата

ох на батко обидчивите девойки

Според мен на първо време техника втора ръка
Никой не може да ти даде съвет, тъй като нито си посочила границите на бюджета, нито желанията си за в бъдеще. Няма смисъл някой да казва нещо при положение, че ще е стрелба на посоки.
Jino, тя май си има буквичка О "...да помоля тези които...", та си мисля, че друг е била целта на нулата.
Ако искаш някой реално да ти препоръча нещо, дай повече информация.
Jino, тя май си има буквичка О "...да помоля тези които...", та си мисля, че друг е била целта на нулата.
Ако искаш някой реално да ти препоръча нещо, дай повече информация.

Еми нека не е по-скъпа от 1000лв. А пък какво искам... искам да ми предлага по голяма качественост на снимките и да има някакви ръчни настройки, понеже снонито само си избира как да снима ако мога така да се изразя. Това е г/д

Продава Nikon D40x плюс обиктиви: 18-55 DX, AF-S,1:3,5-5,6 GII, VR; 55 - 200 DX, AF-S, 1:4-5,6G ED, VR. Донесен е от щатите януари 2008 година, на около 5-6000 снимки. Без никакви забележки.
Цена на комплекта 1000 лв
P.S. За купувача ще има и бонуси!
http://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=317904&t=317904&phorum_uriauth=
Цена на комплекта 1000 лв
P.S. За купувача ще има и бонуси!
http://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=317904&t=317904&phorum_uriauth=
Продавам Никон Д60 с китов обектив 18-55,нестабилизиран.Тялото и обектива са в отлично състояние,използвани любителски.ЦЕНА 670 лева.Включва тяло,обектив,кабели,зарядно,чантичка,карта Сандиск 512 МВ. Телефон 0897 81 87 27.Апарата се намира в София. Явор.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!