Популярни снимки за

Всички снимки
Слагам този линк от тема, която видях в друг форум. Хвърлете по едно око и имайте предвид какво ни очаква от тук нататък (евалата Дянков )

http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/01/06/838566_evala_be_mitnica/
Добре си се сетил да осветлиш незрящите с приключенията и ядовете които ни чакат, ако се осмелим да си купим нещо по електронен път извън BG или EC!
Лошото, е че това е сега, след нова година. Допреди това необлагаемия минимум беше 150 евро, после стана 50 евро....сега вече и за чифт чорапи ще се отвисим по разните инстанции, да не говорим, че електронната търговия вече няма да е нещо "на сметка".

p.s. чак сега разбирам какъв късмет извадих, че си взех едно обективче от ebay ноември месец, преди да влязат в сила "гениалните" нови стратегии на бай Дянков
Моля, не ми изпращайте подаръци от чужбина!
поне има някакво развитие...
Eвала Еленко !!!
"....В митниците определено трябва да има огромни реформи..."

А няма ли преди това да направят "задълбочен анализ на ситуацията"????

Редактирано от автора , 10.01.2010 23:27:39

"Преди да дойдат да си вземат пратките, хората би трябвало да се информират за това, което ги очаква. Идват тук неподготвени и след това недоволстват."

Да бе! Неподготвени...
Лично аз съм имала пререкания със служителка, която искаше да задържи фактурата от пратката ми по неизвестни причини и когато си я поисках стана скандал. За какво, Ви е? Ми викам как за какво, трябва ми, това е отчетен документ на първо място.

Освен това таксата от 4 лв. я има само в софийската митница
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола