Популярни снимки за

Всички снимки

Nikon AF-S 35mm F/1.8G DX

nqkakfi fpe4etleniq ot tova obektiv4e .. za koi tip fotografiq e po dobar da mu tarsq li kopuva4 ili za ribka kato men e dobro molq daite nqkfo savet4e
ako go prodava6, obadi se ;) - na razumna cena razbira se
Добре де, не ви ли е срам да пишете на шльокавица в български фотографски форум?
Дори и да можех да ти дам мнение, то ми се отщява като ти видя думите, щрифта и правописа.
След усърдно взиране в текста и многобройни догадки и предположения, успях да разшифровам и да си преведа от български на български една дума: "nqkfo", ако съм се досетил правилно е "някфо" на български. Но писмено, дори от разговорния език, думата се пише с "в" а не с "ф".
Ужас.

Редактирано от автора , 13.02.2010 22:11:56

Не е ужас. Реалност е. На такива, всеки уважаващ форума си администратор набива последно предупреждение с изтриване на темата и при втора такава простотия - бан. И се пише "някакво".

Редактирано от автора , 13.02.2010 22:24:52

che avtora e idiot idiot e q sega kajeto v kraina smetka struva li si obektiva che mi predlagat takav i po to4no ako moje da mi kajete za predimstfata i nedostatacite mu ( SAJELQVAM 4E NE SAM NA KIRILICA OBA4E NEMAM KIRILIZATOR)
На постове на шльокавица отговарям по един начин - с кукиш.
Апаратът ти си е добър, подходящ и за професионални снимки, аз бих го задържал.
" фотографията е проста работа, но не е за прости хора ... "
udoudo
Трябва кукиш в емотиконите.
продаваш ли обектива.ако да,кажи цена
Мнението ми за този обектив е, че дава доста изкривявания и не става за крупни портрети;)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола