Популярни снимки за

Всички снимки

Фотопленер "Копривщица 2010" 23-24 януари. Фотоконкурс подкрепен от ФОТОСИНТЕЗИС.

Каня всички колеги на традиционния януарски пленер на 4coolpics!!!
Фотопленер "Копривщица 2010" 23-24 януари - хотел "Панорама" - Копривщица
За информация - http://www.panoramata.com/

Ето и наградите, които ФОТОСИНТЕЗИС http://magazin.photosynthesis.bg/ ще усигури за пленера:
- За всички участници - 10% отстъпка за фотографски услуги (изработка на фотокниги и календари, студио под наем)
- Трима участници (на първите три места във фото конкурса) - награда фотокнига с техни снимки с твърди страници, размер 20х20, 24 страници.

Редактирано от администратор , 25.01.2010 09:34:14

Очакват ни перфектни условия за настаняване, невероятна кухня, добри условия за снимане в града и околностите и естествено традиционния фотоконкурс подкрепен от ФОТОСИНТЕЗИС http://www.photosynthesis.bg/ МЯСТО ЗА ФОТОГРАФИЯ, ХОРА, ИДЕИ :)

Настаняване - Хотел "Панорама"

Фотопленер "Копривщица 2010" има следните участници:

Plam, feta, spstefanov, elenajs, silvia, kamenf, fotografinq, tricklys, stb, ttamjt, vadin, Petrov71, irata, flammen, graal74, vesibuzz, Dmiev, Ceaser, jino, Blackthrone, deadlirics

Ето и регламента

Всички участници в пленера, на сбирка на 22.01.2010 - петък вечерта ЕДИНОДУШНО определят ТЕМАТА на фотоконкурса и ПРАВИЛАТА на гласуване за определяне на ПОБЕДИТЕЛЯ, второ и трето място и на снимките, които ще участват в онлайн ИЗЛОЖБА на страниците на сайта.

Ще се видим на пленера и ще държим връзка тук, на лични, по мейл и тел.

ПО ИНФОРМАЦИЯ ОТ МЯСТО КЪМ 21.01.2010 ПЪТИЩАТА ОТ СОФИЯ ДО КОПРИВЩИЦА СА ПОЧИСТЕНИ И ОПЕСЪЧЕНИ БЕЗ СНЕГОНАВЯВАНИЯ И ПРОХОДИМИ ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ И ОТ ИЗТОЧНИК БЛИЗЪК ДО МЕТЕОРОЛОЗИТЕ ИМАМЕ ИНФОРМАЦИЯ ЧЕ ЩЕ Е ГОЛЯМ СТУД

Редактирано от автора , 21.01.2010 15:19:12

нали се разбрахме следващият пленер да е в Люлин ????
Имаш лична покана за фотопленер "Люлин" за теб - дати по избор
spstefanov ...я дай инфо за традиционния фотоконкурс подкрепен от ФОТОСИНТЕЗИС ,ако наградите са сериозни ...може и ний с Мето да дойдем ,гледам конкуренция почти няма ..освен Петров71;-)
Хората дават награди естествено, после в сайта ще спретнат админите и една виртуална изложба - некое червено резенче, или пък цяло квадратче ще турят на участниците.
Какви награди?
Нека да бъдат изненада, та да има стимул за всички, то иначе ще дойдете с Мето и ще отнесете конкуренцията ...... за едните награди само
Венци по- хубаво от преживените емоции има ли?!

Редактирано от автора , 18.01.2010 13:48:21

Бройте ме и мен .Собствено настаняване
Ние за съжаление отпадаме...
Здраве да е - до следващия път
Ето и наградите, които ФОТОСИНТЕЗИС http://magazin.photosynthesis.bg/ ще усигури за пленера:
- За всички участници - 10% отстъпка за фотографски услуги (изработка на фотокниги и календари, студио под наем)
- Трима участници (на първите три места във фото конкурса) - награда фотокнига с техни снимки с твърди страници, размер 20х20, 24 страници.
Ето и регламента

Всички участници в пленера, на сбирка на 22.01.2010 - петък вечерта ЕДИНОДУШНО определят ТЕМАТА на фотоконкурса!
...и ПРАВИЛАТА на гласуване за определяне на ПОБЕДИТЕЛЯ, второ и трето място и на снимките, които ще участват в онлайн ИЗЛОЖБА на страниците на сайта.
spstefanov, следващия път ще бъде интересно на събора-надпяване, който се провежда в началтоо на август през 5 години. Този август ще има събор Със сигурност ще бъде много интересно. Обаче за резервации дано не е късно вече. Питайте там ако има интерес. 3-4 дни е събора и наистина е интересно и има какво да се снима Иначе чак спед 5 години. С нетърпение ще чакам да видя отличените снимки в конкурса, сигурна съм, че ще са хубави
Да, знам за събора, и съм бил в организацията на два такива - наистина е много интересен, но настаняването определено ще е проблем тогава - даже една голяма група участници спят на палатки .... и т.н. Може би една база в близост и пътуване до събора ще е по-удачно. Дано се намери и организатор, аз с удоволствие ще присъствам :)
За съжаление голяма организация е почти невъзможна, защото отсега трябва да се резервират места, ако изобщо са останали. А отсега до август... Аз самата не знам дали ще съм по това време в отпуск. Може всеки да направи индивидуална организация и после който е там да си спретнем една среща. То по това време града ври и кипи и не се спи, денонощен е купона Понеже аз не познавам хората, които държат хотелите може да питате в панорама например как седят нещата, да се знае по принцип дали са започнали резервациите за тогава База в близост също става, ама къде? Наблизо са Стрелча, Пирдоп...
Да, Стрелча, Пирдоп, Клисура, Душанци - наистина по време на събора ври и кипи и не се спи дори Много е готино, даже да ти стане кеф че си българин в такава среда . Аз лично предпочитам индивидуална организация и там на място да се търсим
А така!
Живот и здраве тогава ще се съберем голяяма тайфа
Аз бях в "Панорама" миналата събота и неделя и доколкото разбрах за събора вече всичко е заето! На участниците в пленера пожелавам много приятни емоции, добри снимки и наздраве!
Аз пък благодаря за поздравите, които получих
Както вървят нещата deadlirics и аз ще се присъединим към групата за събота през деня
А незаписани от района могат ли да наминат?
А, и отидете и до Еленската базилика!
От София до Копривщица са почистени, ами от Пазарджик до Копривщица някой знае ли как са пътищата в това време
А иначе там няма да е много студено, поне в неделя
http:vremeto.bg/city.php?city=301
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола