Популярни снимки за

Всички снимки

Лродава ли се в БГ Sony DSC-R1 ?

Това намерих с Google и ми направи добро впечатление.
"Cybershot R1 - първия модел в света, който съчетава MOS матрица с ефективни 10,3 мегапиксела и оптика на 24 мм - 120 мм (35 мм) на Carl Zeiss и голяма разделителна способност. Според известния фотограф и преподавател в НАТФИЗ доц. Петър Абаджиев DSC-R1 е типичен представител на полупрофесионалните фотоапарати без сменяема оптика. Според него апаратът е с много фотографски дизайн, с необичайно разположен 2-инчов LCD дисплей, въртящ се в хоризонтална и вертикална посока, лесен е за ползване. Снима 0,25 секунди след натискане на бутона. С DSC-R1 могат да се направят до 500 снимки, без да се налага зареждане, благодарение на ултраниската консумация на енергия. Този модел със своите 995 грама е сравнително тежък, но това се дължи на блока от лещи, който се състои от 12 елемента, разпределени в 10 групи. R1 е със значително по-висока чувствителност от останалите модели от серията Cyber-shot, достигаща до ISO 3200."

Някой да си го е купил?
Днес пристига на митница. Надявам се да го взема още днес.
- като имам впечатления на живо ще пища.
з съм аматьор и немога да изкажа професионално мнение, но съм очарован от резултатите. Попадали са ми голямо количество дигитални снимки - (занимавам се с предпечатна подготовка) и мога да преценя качеството на снимките. Този апарат прави много много добри снимки.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола