За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте!
Търся работа.
От 3 години съм зает като гейм-дизайнер във фирма за хазартни игри, но поради така удобната "криза", този месец най-вероятно ще бъда освободен по взаимно съгласие... :)))
Нещо за мене:
художествено образование - живопис;
Работя с Photoshop CS4, Autodesk Maya 2009 (моделинг, текстуриране, риг), Pozer8, Illustrator CS3, Fusion 5.2;
Работил съм в студия за 2D анимация (почистване и фази);
Благодаря!
Търся работа.
От 3 години съм зает като гейм-дизайнер във фирма за хазартни игри, но поради така удобната "криза", този месец най-вероятно ще бъда освободен по взаимно съгласие... :)))
Нещо за мене:
художествено образование - живопис;
Работя с Photoshop CS4, Autodesk Maya 2009 (моделинг, текстуриране, риг), Pozer8, Illustrator CS3, Fusion 5.2;
Работил съм в студия за 2D анимация (почистване и фази);
Благодаря!
Един съвет - шансовете ти за добре платена работа се увеличават лавинообразно с едно добре подредено портфолио...
Напълно си прав!
Действам по въпроса
Действам по въпроса

Освождаване по взаимно съгласие е възможно най-неизгодното за теб решение. Тъй както разбирам, ти не си си затръгвал по собсвтено желание, то тогава става въпрос за съкращение, което е различно и което е най-доброто за теб (говоря от личен опит с моя позната).
Успех
Успех
Не се минавай с това взаимно съгласие. Така си губиш полагащото ти се обезщетение.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!