За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Днес, 17.03.2005г. жури в състав:
Борис Бишков - Председател
Пламен Ташев
Станислав Недев
Присъди:
Първа награда на конкурса "Светът днес" на Георги Величков (JORO) за неговата снимка "1$"
Наградата е: Sony DSC-W11
наградата се присъжда за най-добро тематично съответствие и за фотографско майсторство
Втора награда на конкурса "Светът днес" на Елисавета Тодорова (feta) за снимката "Банки в облаци"
Наградата е: GSM "Nokia 3220"
наградата се присъжда за най-добро попадение при избор на заглавие на снимката, тематично съвпадение и добро изпълнение
По молба на журито, собственициите на сайта, осигуриха две допълнителни награди по 50 лева.
Журито ги присъжда на следните автори:
Цветан Остромски (ceco) за снимката "Поколения"
Стоян Илиев (fosto) за снимката "Безпътица"
От предоставените от Вас файлове, след разпечатването им на хартия, журито избра 30 фотографии,които ще бъдат изложени в галерия "Париж" от 25.03.2005г.
Имената на избраните автори и техните творби, в най-скоро време ще може да видите в раздел "Публикации" на сайта.
http://1gp.cc/articles.php
Авторите ще получат по три безплатни кода за всяка своя творба участваща в изложбата.
Активирайки кода ще могат да ползват една от следните услуги:
-да качат 10 снимки извън седмичния си лимит
-да участват с 3 снимки в специалните конкурси
-да гласуват 5 пъти в специалните конкурси
-да покажат своя снимка на първа страница
Първа, втора и допълнителните награди ще бъдат официално връчени при откриването на изложбата.
Екипа на Фото портала "Забавление с фотография" поздравява победителите и участниците в конкурса и им пожелава здраве и творчески успехи!
Борис Бишков - Председател
Пламен Ташев
Станислав Недев
Присъди:
Първа награда на конкурса "Светът днес" на Георги Величков (JORO) за неговата снимка "1$"
Наградата е: Sony DSC-W11
наградата се присъжда за най-добро тематично съответствие и за фотографско майсторство
Втора награда на конкурса "Светът днес" на Елисавета Тодорова (feta) за снимката "Банки в облаци"
Наградата е: GSM "Nokia 3220"
наградата се присъжда за най-добро попадение при избор на заглавие на снимката, тематично съвпадение и добро изпълнение
По молба на журито, собственициите на сайта, осигуриха две допълнителни награди по 50 лева.
Журито ги присъжда на следните автори:
Цветан Остромски (ceco) за снимката "Поколения"
Стоян Илиев (fosto) за снимката "Безпътица"
От предоставените от Вас файлове, след разпечатването им на хартия, журито избра 30 фотографии,които ще бъдат изложени в галерия "Париж" от 25.03.2005г.
Имената на избраните автори и техните творби, в най-скоро време ще може да видите в раздел "Публикации" на сайта.
http://1gp.cc/articles.php
Авторите ще получат по три безплатни кода за всяка своя творба участваща в изложбата.
Активирайки кода ще могат да ползват една от следните услуги:
-да качат 10 снимки извън седмичния си лимит
-да участват с 3 снимки в специалните конкурси
-да гласуват 5 пъти в специалните конкурси
-да покажат своя снимка на първа страница
Първа, втора и допълнителните награди ще бъдат официално връчени при откриването на изложбата.
Екипа на Фото портала "Забавление с фотография" поздравява победителите и участниците в конкурса и им пожелава здраве и творчески успехи!
Редактирано от администратор , 30.04.2005 23:30:36
Sabrali se nekakvi i izbrali snimki, i gi nagradili na sichko otgore! Be nie bunacite zashto glasuvame togava?

Ами защото, ако се дават награди на всички снимки с много гласове, то ще има такива куриози като всевъзможни кичарии и разни голи каки, които трудно минават за актова фотография
ама това си е само мнение
ама това си е само мнение

Май трябва да прекръстим галерия "Голо тяло" на "Актова фотография" и да пуснем галерия "Голи каки"
Какво ви е мнението по въпроса?

Какво ви е мнението по въпроса?
Ами аз съм съгласен. Така голяма част от "голите тела" ще си намерят мястото! Смятам че разбираш за какво говоря.
Честито и от мен!
Аз съм за идеята на admin и честито на победителите, а и на всички които имат избрани снимки.....
Аз пък мисля, че снимката избрана на второ място е тотално проява на некомпетентност от страна на журито. Нито е добре изпълнена, като композиция, нито като качество на снимката, да не говорим че темата и заглавието подхождат на интелектуалното ниво на амбициозен второкласник и е направо подигравка с останалите участници че е класирана на това място.
Редактирано от автора , 20.03.2005 10:47:10
кучетата си лаят, кервана си върви

do:The_Melon
e,ne moje da se sryvnqwva sys snimkata koqto ti predstavq6,a i izbora ti na zaglavie,e na tolkova visoko "intelektualno nivo"
e,ne moje da se sryvnqwva sys snimkata koqto ti predstavq6,a i izbora ti na zaglavie,e na tolkova visoko "intelektualno nivo"

Towa za kerwana nqma symnenie ;-)
do:mikele
koia snimka imash predvid :-)
do:mikele
koia snimka imash predvid :-)
do :The_Melon
"kam4iq",koq druga:)
"kam4iq",koq druga:)
da :The_Melon
ups..ima6 nova.priznavam,tozi pyt si brilqnten
ups..ima6 nova.priznavam,tozi pyt si brilqnten

do : The_Melon
e,ne bih kazal,4e sym vliuben v neq,no ne e tolkova lo6a,a i mi haresva alegoriqta...kak be6e .. Der Zeitgeist.
bojiq ly4, bankite, i t.n.:)
e,ne bih kazal,4e sym vliuben v neq,no ne e tolkova lo6a,a i mi haresva alegoriqta...kak be6e .. Der Zeitgeist.
bojiq ly4, bankite, i t.n.:)
За да коментирате, моля, влезте в профила си!