За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Отново имаме победители от 4coolpics в конкурс!
В конкура "Най-сладка целувка" Vladislava1306 победи в категория "Най-нежна целувка",а Arcadia в категория "чуждестранно участие". Наградите съответно са: "Романтичен круиз с ветроходен кораб "Пинта Варна" и книга от издателство "Хермес".
Честито
В конкура "Най-сладка целувка" Vladislava1306 победи в категория "Най-нежна целувка",а Arcadia в категория "чуждестранно участие". Наградите съответно са: "Романтичен круиз с ветроходен кораб "Пинта Варна" и книга от издателство "Хермес".
Честито
Редактирано от администратор , 22.02.2010 11:34:52
Честито на победителите!!
Честито! Гордеем се с вас!
Поздрави и от мен на победителите!!!
Браво на Вас....Давайте все така!!!!
Честито!
Браво!
Благодаря за поздравите! И да ви се връща!
Единствено съм малко разочарован, защото на част от наградените към наградата им имаше прибавена и бутилка червено вино... А за мен няма...
Това е сигурно, защото организаторите знаят, че съм въздържател!
Единствено съм малко разочарован, защото на част от наградените към наградата им имаше прибавена и бутилка червено вино... А за мен няма...
Това е сигурно, защото организаторите знаят, че съм въздържател!
Честито и от мен на победителите!!!
И от мен честито на победителите
Честито!!!!
Честито и на Инко Бургелов - markbg1, спечелил online-гласването!!
Благодаря друже! Честито и на Vladislava1306 и Arcadia!!! А круиза с Пинта Варна може заедно да го направим...и аз имам да ползвам такъв от летния конкурс...отложих го за това лято, защото бе вече късно да такива плавания.
Честито на всички!!!
Специални Поздрави и за двамата, желая им много лични и професионални успехи и да продължават да топлят душите ни с фотографиите си :)
Най - Горещите Целувки От Филми / V...
Източник: vbox7.com
Най - Горещите Целувки От Филми / V...
Източник: vbox7.com
Редактирано от автора , 17.02.2010 10:01:38
Поздравления!
Поздравления за победителите!
честито на победителите, и още много конкурсни кадри да ни радват!!!
Браво!Честито!
Честито и още много успехи!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Браво!
Поздравления и нови успехи!!!
Поздравления!
Поздравления!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!