Популярни снимки за

Всички снимки

Това ако не е звездна седмица!

Три в една

Десислава Генкова - Elrisha Ви кани най - сърдечно на своята първа самостоятелна изложба,която се откри на 03.12.2005 г в Галерия "Любимо"- Благоевград.
Адресъ­т на Галерията е :
гр. Благоевград,ул.”Васи­л Мечкуевски” 34

Варненски фотосалон 2005
Десислава Генкова(Елриша) - първа награда за цветна фотография

И отново: Дийй,Маруся­яяя,дийййй...

Конкурс на CoolPics "Туризъм и пътувания пролет - лято 2005 г.":
Десислава Генкова(Елриша)
1-во място, 400 лева!
със­ снимка "На село"

http://4coolpics.com/forum.php?c=2&t=4509

Честито! Всички от Клуб CoolPics ти се радваме и ти пожелаваме здраве и огрооооомен успех!

Редактирано от администратор , 04.12.2005 12:23:26

я моята снимка е шукарна види се за какво става въпрос лошото че е декември и трабва да чакам чак до януари
Поздравления за Елриша!!!
Подравления и от мен!
Честито, Деси! Поздравления и благопожелания за изложбата ти и хубавото ти "око!"

Като не ти е "on" телефона та да си получаваш поздравите на време, сега на патерица тук!

И едно пожелание не толкова към теб, но към нас – публиката: Изложбата "първо в Благоевград, после и в други градове!"

Честито! Елриша, пожелавам ти още много хубави изложби да направиш!

А тази, в Благоевград, до кога ще седи? (до Нова година има вероятност да ходя натам ...)
и от мене поздравления
и такааа...току що се прибрах!:) БЛАГОДАРЯ на всички, които дойдоха и споделиха радостта ми!!!Вие сте истински ПРИЯТЕЛИ!!
А сега малко обяснения..
за телефона - блокирах си картата вечерта преди откриването и сега съм с нов стискайте палци да си намеря ПУК-а!
За изложбата - ще продължи две седмици и естествено ще има страхотно закриване...на ушенце ще ви кажа,че ще има жива екзотична музика
След това изложбата се мести в Гоце Делчев...май се очертава турне в югоизточна България
Леле,хорааа, изкарах си страхотна седмица в този край!Ходих до Лещен,Ковачевица, в разни цигански и помашки махали..а вчера снимах страхотна дъга в с.Лещен! Има да показвам много снимки!!!! Ох, не мога да си поема дъх!Вълнувам се и още съм едно такова вълшебно настроение...
Ще прескочим и до Гоце Делчев, че иначе кога ли ще се наканим
югоизточна България е към Свиленград значи да те чакаме в нашият краи
Успя да ми го предадеш и на мен Отново те поздравявам и тук и много се радвам за теб!
si111: И на мен, и на мен!
Елриша написа:
>След това изложбата се мести в Гоце Делчев...май се очертава турне в югоизточна България...

Елриша, елриша... хубаво снимаш според някой, ама географията ти куца малко :)

Виж какво пише за Гоце Делчев
"...Град Гоце Делчев се намира в югозападната част на България, на 210 км южно от София, близо до границата с Гърция. Разположен е в обширната Гоцеделчевска долина, в подножието на красивата Пирин планина и по долината на река Места..."

Ма нищо... то явно е от "звездната седмица"...още ти светят звездите в очите... успех в Югоизточните части на България...

Сираков,радвам се,че те има! Та кой ще ме поправя ако не си ти!:))Разбирасе,че е югозападна..просто съм развълнувана:)Но нищо де...благодаря за корекцията
За какво са приятелите елриша!!!!
nsirakov: kolko sa kursovete po geografia pri tebe
na ELRISHA 4estito .......

moje sledvashtia pat da uredim nagrada "GPS navigacionna sistema" - da nema obarkvania i zabelejki
проблема е отстранен! току що си разкодирах телефона!вече съм си пак със стария номер!УРААААААААААА!
Честито Елриша!!! Голям фен съм ти, да знаеш!
АГИСОФТ - курсовете при мен са евтинки... един 350Д ще покрие разноските
ооо сираков .... много тънко бе - аз каноните ги раздавам само ако ми харесаш - метай се на Марк серията - там е далаверата
А бакшиш не отказвам :) ако даваш Марк - ще приемем Марк...
това марк 2 не бяха ли танкове от 39 та година участващи в блицкрига?

мале щом на танкове налитате
eeeee Сираков.... МАРК за бакшиш ако имаш .... голяма работа си ..... аз само на женски ги подарявам .... ама .... знае ли човек ... природа ..... може и да се променя
AGISOFT - ти решаваш, аз за уроци не се натискам.... ти започна
А днес и в сутрешния блок на БНТ!
Звездна си е седмицата - ДА!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола