Популярни снимки за

Всички снимки

Продавам обектив Nikkor AF-S DX 18-55mm VR f/3.5-5.6 G

Обектива е купен като кит преди близо година, има отделна гаранционна карта но незнайно защо не е попълнена датата на купуване което надали я прави невалидна. Може би такава е практиката в Профайлд, защото имам и друг обектив с попълнена по същия начин карта, има попълнен сериен номер на обектива който отговаря, но няма посочена дата. По спомени изтича някъде януари- февруари 2011г или поне близо година остава в гаранция.
Обективът е с чисти лещи, не е изтърван, мокрен или удрян. Състояние 10/10 няма никакви забележки, неразличим от нов. Продава се в комплект с предна и задна капачка, инструкция за ползване, сенник и с оригиналната жълта кутия. С две думи пазен е и лично от мен не е ползван много, аз имам 18-135 който почти не свалям от апарата.

Цената която съм определил за продажба е 160 лв.

Обектива се намира в Севлиево, изпращам по Еконт с опция „Отвори преди да платиш”.
Приемам рекламация за връщане на стоката ако не е отговаря на обясненото от мен.
Причина за продажбата: Разчиствам събралата се техника, просто не го ползвам и е безсмислено да стои, а някой може да му се радва. Не ми е спешно, не съм на зор както се казва.
При желание мога да изпратя снимки с обектива и на него.
Поздрави и успешен ден.
Коригирам цената на 140 лв
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола