Популярни снимки за

Всички снимки

И аз да се пофаля!

Разгеле, и ние сме дали нещо на света или светът си го взе сам. Начи, значителни сме, оказа се,

неможа да мине без назека с 4cool.
Та да ви река. Начи купувам си аз една книга за 12лв., не че

често го праа, и що да видя вътре? Познахте! Едно мое фото, дето съм го измъдрил и туканка, да

не е без ич. Обаждам се на автора на книгата и му викам:"Ко стаа пич?!". А той ми вика:"Не си

познал филма!" или нещо такова или по-точно:"Не си познал жепега!" - вика. И почна да реди едни

такива, като: Продуцента на концерта, Страниращ редактор, Архив на редакцията. От което разбрах,

че верно не е моя сериал. От дума на дума се разбра, че фотото било тургано и у в. "Уйкенд".

Нейсе, както казваше Кембъла, лека му пръст. Рекох си - да бе, ей сега ше се загна при мадам

Ирен. Ако авторът знаеше за моето виждане относно ЗАП и неговите сродни, може би щеше да се

наложи да изпием по една бира, но понеже и аз не разбрах неговото отношение към същия закон и

въпреки старанието му за откровенност, разговора ни придоби трагичен завършек. Е нема нищо, аз

само да се пофаля. А, ако некой ми намери тоз брой на вестника, получава две бири с три

кебапчета от менека. Не бе, за нищо, ей така за спомен. И ние да си напраим личен

архив.
http://4coolpics.com/photo/Kiril979/293462.html

Забавления с фотография, фото, фо...
Източник: 4coolpics.com
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола