Популярни снимки за

Всички снимки

Заради akuji Ванеса Мей руши традицията

Музиката спира, гръмват аплаузи и Ванеса Мей хваща ръката на Константин Евтимов.
Двамата - цигуларката и виолончелистът, са по на 14 години, а солистката Мей судоволствие нарушава традицията - вместо да поздрави цигуларя, тя се ръкува с Константин. Случката става на сцената на младежкия фестивал “Мартенски музикални дни” в Русе. “Приятелите ми ме майтапеха, че дълго време след това не трябва да си мия ръката”, казва Евтимов. Тогава се запознава и с виртуоза Васко Василев, който бил учител на малката Ванеса.
От една година музикантът е концерт майстор на Симфоничния оркестър на БНР. Цели 14 години преди това обаче той живее и работи в чужбина с едни от най-големите музиканти на ХХ век - Мстислав Ростропович, Шломо Минц, Пиер Амоял, Йорг Демус. Свирил е на най-големите сцени в Монпелие, Лондон, Дъблин, Токио, Хирошима, Пекин, Шанхай, Женева, Цюрих, Грац, Хамбург, Нови Сад, Солун. Но само преди година и малко се завърна окончателно в България заради едно момиче - любимата му Владислава - Vladislava1306 .

Инфо - 24chasa.bg
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=398609

Редактирано от администратор , 12.03.2010 19:38:14

Поздравления!На теб и Владислава желая още много успехи и всичко най-хубаво в този труден живот!
Ооооо, дааааааа - прочетохме го вече!!!Браво!!!
само успехи!!
Браво на най-симпатичното семейство!
Значи тази статия съм прочела в самолета Чудех се кой е бил вестника. Значи в 24 часа.
Благодаря на всички ви за вниманието и милите думи
Бих искал да уточня,че в статията има няколко неточности, а именно:
-Фестивалът Мартенски Музикални Дни не е младежки.
-С Ростропович свирих заедно на Виолончеловия фестивал в Кронберг, а на Милениум-концерта в Берн бях в публиката.
Още веднъж
Да - Мартенски Музикални са се превърнали в институция, за да се бъркат, но за другата грешка - akuji - няма как да знаем;)...Иначе, поздрави и....Русе те очаква!!!
БРАВО

Косьо, прочетох статията. Всичко хубаво ти желая! Много, много творчески успехи и щастие на теб и Владислава. Много сте ми симпатични и двамата
Великолепни сте, радвате сърцето човешко с вашата прекрасна любов!
Косьо, пропуснал съм статията, а ужким следя "изкъсо" БГ медиите... Поздравления за всичко постигнато, радвам се, че се познаваме, макар и задочно чрез 4coolpics!
Всичко най-хубаво ви желая!Много успехи в творчеството и в живота и на двама ви
Сърдечни поздрави на двамата!!!!
Великолепно е когато човек се реализира така в професионален и съответно личен план akuji -
какво остава сега освен едно мъничко Куулпиксче
Поздравления !!! Ти си нашата гордост !
Pozdravlenia i ot men!Badete jivi i zdravi!!![Beer]

Поздравления! Радвам се и за двамата!! Здраве и обич завинаги!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола