Популярни снимки за

Всички снимки

Предложения за "Анкета"

Предлагам да има една много дълга анкета:
DEMO Beta v 1.0.1
- Коментирам и гласувам за да ме забележат !
- Коментирам без да гласувам за да ме забележат !
- Коментирам само на "червени" квадратчета за да ме забележат !
- Коментирам, защото ми е скучно !
- Коментирам за да се подмажа ! (Лицемерието преди всичко !) ! (може и да гласувам)
- Гласувам само ако съм бил/а на Пленер с фотографа и коментирам за да се подмажа !
- Гласувам за да ми се Гласува !
- Гласувам, защото ми харесва !
- Гласувам, защото ценя труда и коментирам за удоволствие !
- Не Гласувам, защото системата е първична и манипулирана !
- Не Гласувам, защото не ми Гласуват !
- Не Коментирам, защото не ми Коментират !
- Не Коментирам/Гласувам, защото са ми криви ръцете !
- Не ми пука, важното е да ми се Гласува/Коментира !
- Не ми пука !
- Забавлявам се, гласувам и коментирам само на приятели !

PS: Това е само примерен вариант на въпросник! Който се забележи в гореописаните ситуации, да не се засяга...

- Не ми пука, важното е да ми се Гласува/Коментира !
- Коментирам и гласувам за да ме забележат !
- Коментирам без да гласувам за да ме забележат !
- Коментирам само на "червени" квадратчета за да ме забележат !
Коментирам за да се подмажа ! (Лицемерието преди всичко !) ! (може и да гласувам)
- Гласувам само ако съм бил/а на Пленер с фотографа и коментирам за да се подмажа !
- Гласувам за да ми се Гласува !

Това се отнася за поне 20 автора за който аз лично имам наблюдения и нямам намерение да споменавам имена.Разбира това си е тяхна работа и не ми е работа да ги коментирам :) а що се отнася за мен ,гласувам за това което ми харесва без да се съобразявам кой кой е и да ли сам пил или ял с него
Верният отговор за мен е: Снимам, защото ми доставя удоволствие!
Не съм от типа активисти в този сайт, но така или иначе щом сме тук/ в сайта/ в една или друга степен искаме да се покажем, изложим или както искате го наречете, на шега казано някаква форма на екзибиционизъм задоволяваме.Та значи всеки до някаква степен го интересува какво мислят другите за негови кадри, онези с червените квадратчета и те са хора и то хора отговорни- глас от тях е ценен и ако те имат да ти кажат блага дума-добре, ако пък ти дадат съвет-още по-добре, но няма ли да е хубаво да може да се гласува и да има възможност да се вижда кой е гласувал без да има необходимост да се обозначават хората със охкане, ахкане, емотикони и др.Така и коментарите ще са само смислени.
Снимам, защото ми доставя удоволствие
Не коментирам щот в повечето случаи ми се сърдят
Гласувам за това което ми хареса
Но всеки си го разбира по своему, гласувам за да ми гласуват!
Но е смешно когато ПРОТА и не прота въздишат под снимки без съдържание само понеже автора им връща на 100 процента
Лека и забавлявайте се който както ...
Ще я пусна при първа възможност, опростете вида и намалете броя на въпросите
и какво ще се промени от тази анкета... той народа лицемерно коментира под снимките... камо ли да отговори честно на въпросите
Не влизам често в сайта, напоследък само когато качвам снимки, а то е все по-рядко. От липса на време, повече заради липса на майсторлък и т.н.

Тогава се заглеждам по галериите и най-често гласувам без да се обаждам, а ако снимката много ми е харесала, мъцвам по нещо, пък макар и не особено смислено. Мисля си, щом го правя искрено, човекът може и да се зарадва.

Пусти идеализъм, пречи ми цял живот.
- Гласувам без да коментирам ако ми хареса.
- Коментирам ако много ми хареса, никога с +, !!!, цитат на по-горен в списъка или тъпа усмивка.
- Не гласувам и не коментирам ако не ми хареса...много са обидчиви потребителите на сайта.
ето затова си говорим "драги зрители"

[26.08.10 14:44] Няма причина да се заяждаш!!!Това че не ти гласуват за снимките не е повод да правиш подобни излишни коментари на мои такива.Като гледам си отдавна тук,ако на всички пишеш подобни излияния обеснимо е защо никои не ти гласува за снимките!!!!!!!!!!!

после коментирайте негативно и попълвайте анкети
Не ме интересува кой е автара на снимката. Аз гласувам за снимки а не за ЛИЧНОСТИ.Какво значи личност. Не ме интересува кой ми гласува за снимките като личност. Това че ги е забелязал за лошо или добро е нещо. На мен сателитният нет който ползвам ми е доста соленичък като цена но все пак намирам начин да уважа това което ми харесва. На вкус и цвет товарищих нет. Чакам все пак ИЗВИНЕНИЕ от някого ако е МЪЖ да го направи по мъжки!!!

Редактирано от автора , 26.08.2010 16:16:46

Извинете ме допуснал съм правописни грешки!!!! Благодаря Ви!!!
PS:Да гласувал съм 80-90 снимки. Г-н Стефанов на сателитен нет това си е цифра като цена няма да ти пиша колко но на месец една що годе нормална оптика ми изгаря за да уважа творбите на хората. Така че замисли се.А ти не си правиш труда дори да напишеш нещо на някого нима не заслужават твоето внимание.

Редактирано от автора , 26.08.2010 16:23:39

Днес нещо бързо разгледах новите снимки и от скука се зачетох вав форума. Стана ми кофти щото имам снимки с доста точки /едва ли са заслужени в чисто сравнителен мащаб/.
Използвам темата за да споделя нещо което отдавна ме мъчи.
Разглеждам снимки от 5-6 години. Фотографията ме привлича много. Винаги съм искала да кажа на даден автор колко много ми харесва нещо, но за това трябва да си регистриран потребител и да качваш снимки. За това накрая се престраших, регистрирах се и качвам, когато има какво да ви покажа /според мен/. Снимам от 1 година, т. е. уча се. Имам много свободно време пред служебния компютър...../сигурно има много, като мен/ Разглеждам всички снимки и така времето минава неусетно в колентари и гласуване.

- Коментирам и гласувам,когато нещо много ми хареса!!!
- Коментирам и гласувам за да се забавлявам!
- Коментирам, защото ми е скучно !
- Коментирам и гласувам за да ме забележат!
- Коментирам и гласувам за снимки за които ми се струва че авторът заслужава поущрение!
- Коментирам и гласувам за да върна глас, защото гледам че всички го правят, но връщам за снимка която ми хареса а не за последната!

Сайтът е много готин и не ми се ще да сме с лоши чувства и да се упрекваме.
Обръщам се към про авторите, ами пишете и какво не ви харесва, че да знаем, къде бъркаме!!!
Лично аз благодаря на Svetlio70, на mishel58, на Petrov71,дори на tonita, че са ми помогнали със своите забележки.
Ако не пуснеш снимката за гласуване, малко хора я отварят други не им се пише и нищо не се получава!
Мен лично ме интересува, кой е харесъл моя снимка, предполагам че и повечето хора тук.Коментарите на много хора си заслужава да ги прочете човек!
Благодаря на всички които са ми отделили от времето си!
Все пак нека се забавляваме а за измерване на майсторлъка си има конкурси!
Ако трябва да съкратя идейният си проект, до минимиум, то той би изглеждал така:
1 - Щракам когато видя, че мога да щракам.(КоБчето не се цели лесно)!
2 - Криви са ми ръцете, и когато си бъркам в носа ми мирише на Фтасали чушки!
3 - Градя а Немо ми завижда.(Аз съм любител, не PRO)!
4 - Аз съм РrО и не ми пука (вкл. Т 2)!
5 - Aз съм безгрешен а Господ ми е Амплоато!
6 - Обичам Чалгата !

Редактирано от автора , 26.08.2010 22:14:05

Апропо, това чете ли го някой .... щото ей така да питам
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола