Популярни снимки за

Всички снимки

Избирай- мен или да си снимаш разни глупости!

Blackthrone: Благодаря за поканата! С удоволствие ще дойде още при първа възможност!
jino:Напълно подкрепям мнението му.
с половинката все ще се стигне до някакъв компромис. Или 50 на 50, или 80 на 20 в полза на фотографията:).
По сериозен е проблева с шефа. На него няма как да му кажеш гледай си работата отивам за снимам бръмбари и клонки.
Край, колеги! Ожених се вече и сега ще давам аз съвети на тези които не са го направили още :) Проблема си стои, но в по-умерени количества и решението дойде от самосебеси (боже тази дума я изписвам за първи път и не знам дали е правилна, но няма значение). Просто я взех веднъж с мен на нещо подобно и това беше...Не съм качвал снимки тук от тази сесия, тъй като не получих разрешение от модела, но се надявам скоро и това да стане!
Поздрави за всички съфорумци!
Поздрави и на теб! И честито!
Оооооо, честитооооо.....честитооооо!!!!
Честито!!!
Дълголетно щастие желая!! Честито и
Честито!Много щастие!
Я, че хубаво! Бравос! Така се прави!

Давай сега модела насам! Вече няма смисъл да го криеш!
честито и от мен, дълъг семеен живот ти желая!

следващата стъпка е едно пленерче и то семейно
Честито!!! Много щастие и любов!
Честито и успех занапред! При мен след 15г съвместен живот и 2 деца, компромис не се намери... Още повече, избягвах всякакви модели през годините! Но днес имам Ели и децата си, не трябва да се обръщам назад. Фотографията е прекрано нещо!
Честити да сте!!!
Благодаря Ви, приятели! И на вас ви желая щастие, здраве, професионални и фотографски успехи!
Относно фотопленера- мнооооого ми се ходи, но ми се счупи статива, така че дано да го организирате след заплата :)
Честито, да сте щастливи заедно!
Ако не са ти подарили сива карта ,казвай !
" ми се счупи статива" и не прекалявай,че ще ти требе още !
kalinabor: Благодаря ти
jingo: свърши вече :)
Честито! Много емоции които да усмислят живота ви заедно. На хубавите моменти се радвайте взаимно и помнете добре, през лошите преминавайте бързо и още по-бързо ги забравяйте. Наздраве!
Честито! С пожелание за здраве, успехи и много щастие
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола