Популярни снимки за

Всички снимки

ЗОВ ЗА ПОМОЩ....

Обръщам се към Всики Вас, Добри Хора....!!!
Вече по-голямата част от вас знаят за проблема ми...и нямам време за губене...влишавам се с всяка изминала минута...затова ВИ МОЛЯ...ПОМОГНЕТЕ МИ!
Знам, че това може да прозвучи Смешно о нелепо..Все пак тук е Фотографски сайт...но ВИ МОЛЯ, АКО ПОЗНАВАТЕ НЯКОЙ, КОЙТО ОТ СЪЖАЛЕНИЕ ЗА МИНИМАЛНИ СУМИ БИ КУПИЛ СНИМКА ОТ МЕН (защото както вървят нещата при мен...няма да доживея и до Бала на дъщеря си.. :), ДА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ...МОЛЯ...ЗНАЯ, ЧЕ СТЕ ДОБРИ И СЪСТРАДАТЕЛНИ ХОРА...ПОМОГНЕТЕ МИ....
От какво си болна Маги ?

Редактирано от автора , 29.04.2010 19:20:47

4coolpics.com ПОДКРЕПЯ ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНИ И ПОДКРЕПЕНИ ОТ ОТОРИЗИРАНИТЕ ВЛАСТИ И ФОНДАЦИИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ КАМПАНИИ. ИЗРАЗЯВАМЕ СЪЧУСТВИЕ НА Г-ЖА ГИТЕВА И БИХМЕ ПОДКРЕПИЛИ ИЗЦЯЛО СТАРТИРАНАТА ОТ НЕЯ КАМПАНИЯ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА, АКО ТЯ СЕ БЕШЕ СВЪРЗАЛА С НАС И ПРЕДСТАВИЛА ДОКУМЕНТИ В ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА НЕЙНИТЕ ПРОБЛЕМИ. БЕЗ ДА ПОДЦЕНЯВАМЕ ЕВЕНТУАЛНАТА СЕРИОЗНОСТ НА НЕЙНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, ЧЕ ВАШЕТО УЧАСТИЕ В ОБЯВЕНАТА КАМПАНИЯ ЗАВИСИ ИЗЦЯЛО ОТ ВАШАТА ПРЕЦЕНКА, ТЪЙ КАТО НИЕ НЕ РАЗПОЛАГАМЕ С ОФИЦИАЛНИ ДАННИ И НЯМАМЕ РЕСУРСИ ДА НАПРАВИМ НЕОБХОДИМИТЕ ПРОУЧВАНИЯ.

Редактирано от автора , 12.02.2011 02:11:00

С риск да нараня Маги, за което искрено моля за прошка,ако не съм права, искам дакажа,че изобщо не разбирам какво става. Или аз си въобразявам,или всички тук са слепи. Маги,моля те кажи истината. Чувствата на хората са нещо много крехко.

Редактирано от автора , 12.02.2011 02:11:40

Маги, не става въпрос за парите,мила.
Тия сметки не съдържат достатъчно информация, за да се на прави какъвто и да е превод. Мисля, че трябва да има и BIN.
И как минимални стредста за снимка от 2-3 до 5 лв. ще ти помогнат за лечението.
Както казват админа представи надеждни доказателства, за да стане истинска кампания оторизирана от власти и фондации за благотворителност.

Редактирано от автора , 18.04.2010 08:51:36

Редактирано от автора , 29.04.2010 15:56:18

Редактирано от автора , 29.04.2010 15:57:21

Редактирано от автора , 29.04.2010 16:00:19

Редно е и аз да кажа няколко думи по въпроса! Истината е, че аз поисках от Маги да ми даде сметките си, за да ги споделя във форума и по моя инициатива ги качих тук, без да се допитам до админа.
Съзнавам, че е било глупаво от моя страна и незаконно да публикувам такова нещо без знанието на админите, защото наистина за всичко си има начин и ред! Извинявам се на администраторите на сайта, че съм нарушила правилата.

Не знам изобщо как стоят нещата при Маги, и при другите от сайта, объркана съм от всичко. Казвам само, че си позволих публикуването на банковите сметки с най-добри намерения и с желание да помогна.
Моля за извинение всички засегнати лица, без значение от коя страна на дилемата се намират те.
Изводи всеки може да си направи сам!
С поздрави!
ко стана ся-не разбрах?!Питах маги то от кво е болна ма тя нищо не казва - не съм богат,ма мога да дам некои лев за каузата - все пак на всеки може да се случи ..
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола