Популярни снимки за

Всички снимки

Кога и защо май станах ПРО?

Забелязах го преди малко при гласуване за снимка - имам "тежест" 1 ПРО-глас, и ми е чудно дали наистина е така и какъв е критерият? Не съм от много активните или свръх-качествени участници в сайта, затова...
За всяка снимка има два вида класация - обикновена и ПРО. Тъй като авторите, които гласуват имат различен рейтинг, различна е и тежестта на гласовете им в ПРО-класацията. Напр. на автор с малко запълнено червено квадратче - гласът му се брои за 2 ПРО-гласа и т.н. до такъв с цяло запълнено квадратче, чиито глас се брои за 10 ПРО-гласа. На тези, които нямат червено квадратче - гласът им се брои за 1 ПРО глас. Това е! :)
Нема се пуашиш :-) не си про
С две думи - нема се косиш. Девалвацията на ценности е тотална, и 1 ПРО= 0
Да не ти пука, защото най-често 10 ПРО-гласа. 0 Х 10
Това разбира се дава своят своеобразен облик върху галерията и не само ...но навсякъде...и в речта ако щеш (а в назидателни коментарии е цяло изкуство ако успееш да го...пропуснеш) У НАС е така, че и доста по-зле.
У нас казват, че сайтовете се издържали от ...реклама, рекламата от ...посетители ...посетителите от ...състезателен елемент сам по себе си (а не изкуство напр.) Затова и нещата са пак същите, ама надоле с главата ...като почнеш от големата глава горе
Царят е гол ...ама голото е фешън, дори и това на тлъстия азис (обратен на обратното - значи прав)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола